up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin Serial Data Power For GPSMAP 62
  • Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62

Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62

plus
Garmin

Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62

Tuotekuvaus Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62

Hardwire Garmin elektroniseen laitteeseen siirtää nopeuden ja paikkatietoja. Voit myös käyttää serial data / virtajohto valtaan laitteeseen.


Tulojännitealueen Kaapelia varten on 8-36 V. Huomaa, että Approach G3 ja G5 tuotteita, vain voima on toimitettu, ei tiedonsiirtoa.


waveinn:ssa näytämme sinulle kaikki Garmin:n Serial Data Power For GPSMAP 62:n ominaisuudet. merenkulku ja kalastusverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62 tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62 ja voit hyödyntää muita merenkulku ja kalastusvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Garmin Serial Data Power For GPSMAP 62

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up