up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin Shadow Drive
  • Garmin Shadow Drive
Garmin

Garmin Shadow Drive

plus

Garmin Shadow Drive

Tuotekuvaus Garmin Shadow Drive

GHP 10: n patentoidun Shadow Drive-tekniikka antaa veneilijöiden turvallisuutta tietäen ne pitää valvoa, vaikka luottaen autopilotti.


Käytä tätä varjo Drive liitetiedoston automaattisesti vapauta automaattiohjaus, jos ruori käännetään, jolloin ruorimies liikkumavaraa vene.


Hyödy nyt Garmin Shadow Drive tarjouksistamme. merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme, waveinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden merenkulku ja kalastus varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin merenkulku ja kalastus kategorioihin ja löydä suosittuja Garmin-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Garmin Shadow Drive

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up