`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

Tuotekuvaus Gill Coastal Trousers

Ensimmäinen Gillille vuodelle 2018 tuo esiin OS3-sarjan, joka on kokoelma, joka käyttää lippulaiva-offshore-valikoiman perustavaa laatua olevaa tekniikkaa ja hienostuneita ominaisuuksia. Se sopii perheille, jotka etsivät rannikko- ja rantasaaliita. Kahden kerroksen OS3 Coastal Junior Housut ovat hengittäviä ja kevyitä, samalla kun ne tarjoavat suurimman mahdollisen suojan merenalaisia ​​elementtejä vastaan. Säädettävät hihansuut, housunkannattimet ja puoliksi joustava vyötärö mahdollistavat täydellisen istuvuuden varmistaakseen, että perheesi ovat viihtyisiä vedessä riippumatta heidän kokemustasostaan. Ominaisuudet: Täysin vuorattu viemäröintilaitteella mukavasti Säädettävät ripustimet miellyttävän sopivaksi Semi elastinen vyötärö mukavasti Tekniset tiedot: Kankaan koostumus: Ulkopuoli: 100% nailonpäällinen vuori: 100% nailonvahvistus: 100% polyesteriä Tekniikka: 2 kerroksinen rannekangas, jossa kestävä vedenkestävä pinta Täysin nauhatut saumat vedenpitävälle tiivisteelle Ei absorboiva ja nopeasti kuivuva vuori

Jos etsit korkealaatuisia Housut tuotteita, siinä tapauksessa Housut täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Gill Coastal Trousers:a, jonka tämänhetkinen hinta on 67.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. waveinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia merenkulku & kalastus varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Gill Coastal Trousers:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Gill Coastal Trousers

Sukupuoli
Housujen tyyppi
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje