`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

Tuotekuvaus Gill Coastal Trousers

Ensimmäinen Gillille vuodelle 2018 tuo esiin OS3-sarjan, joka on kokoelma, joka käyttää lippulaiva-offshore-valikoiman perustavaa laatua olevaa tekniikkaa ja hienostuneita ominaisuuksia. Se sopii perheille, jotka etsivät rannikko- ja rantasaaliita. Kahden kerroksen OS3 Coastal Junior Housut ovat hengittäviä ja kevyitä, samalla kun ne tarjoavat suurimman mahdollisen suojan merenalaisia ​​elementtejä vastaan. Säädettävät hihansuut, housunkannattimet ja puoliksi joustava vyötärö mahdollistavat täydellisen istuvuuden varmistaakseen, että perheesi ovat viihtyisiä vedessä riippumatta heidän kokemustasostaan. Ominaisuudet: Täysin vuorattu viemäröintilaitteella mukavasti Säädettävät ripustimet miellyttävän sopivaksi Semi elastinen vyötärö mukavasti Tekniset tiedot: Kankaan koostumus: Ulkopuoli: 100% nailonpäällinen vuori: 100% nailonvahvistus: 100% polyesteriä Tekniikka: 2 kerroksinen rannekangas, jossa kestävä vedenkestävä pinta Täysin nauhatut saumat vedenpitävälle tiivisteelle Ei absorboiva ja nopeasti kuivuva vuori

Gill Coastal Trousers on täydellinen valinta täydentääksesi merenkulku & kalastus varusteitasi. waveinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti waveinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, merenkulku & kalastus verkkokaupastamme voit löytää muita merenkulku & kalastus tuotteita, jotka sopivat yhteen Gill Coastal Trousers:n kanssa.

Ominaisuudet Gill Coastal Trousers

Sukupuoli
Ikä
Housujen tyyppi
Vaatteen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Ominaisuudet 2
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje