`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

Tuotekuvaus Gill Coastal Trousers

Ensimmäinen Gillille vuodelle 2018 tuo esiin OS3-sarjan, joka on kokoelma, joka käyttää lippulaiva-offshore-valikoiman perustavaa laatua olevaa tekniikkaa ja hienostuneita ominaisuuksia. Se sopii perheille, jotka etsivät rannikko- ja rantasaaliita. Kahden kerroksen OS3 Coastal Junior Housut ovat hengittäviä ja kevyitä, samalla kun ne tarjoavat suurimman mahdollisen suojan merenalaisia ​​elementtejä vastaan. Säädettävät hihansuut, housunkannattimet ja puoliksi joustava vyötärö mahdollistavat täydellisen istuvuuden varmistaakseen, että perheesi ovat viihtyisiä vedessä riippumatta heidän kokemustasostaan. Ominaisuudet: Täysin vuorattu viemäröintilaitteella mukavasti Säädettävät ripustimet miellyttävän sopivaksi Semi elastinen vyötärö mukavasti Tekniset tiedot: Kankaan koostumus: Ulkopuoli: 100% nailonpäällinen vuori: 100% nailonvahvistus: 100% polyesteriä Tekniikka: 2 kerroksinen rannekangas, jossa kestävä vedenkestävä pinta Täysin nauhatut saumat vedenpitävälle tiivisteelle Ei absorboiva ja nopeasti kuivuva vuori

Osta Gill Coastal Trousers markkinoiden halvimmalla hinnalla! merenkulku & kalastus verkkokauppamme, waveinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Lasten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Gill Coastal Trousers:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset merenkulku & kalastus kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Gill Coastal Trousers

Sukupuoli
Ikä
Housujen tyyppi
Vaatteen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje