`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Longrock

Gill Longrock

  • Gill Longrock
  • Gill Longrock
  • Gill Longrock
  • Gill Longrock

Gill Longrock

Tuotekuvaus Gill Longrock

Uudet Longrock-aurinkolasit ovat saatavilla kahdessa värissä. Suunniteltu pienemmälle kehykselle, joka soveltuu erinomaisesti juniori-merimiehille, sitä voidaan käyttää missä tahansa. Tämä lapsen kokoinen versio tarjoaa saman hyvän tekniikan, jonka olette odottaneet Gilliltä, linssit tarjoavat täydellisen UV-suojauksen, joka sisältää UVA, UVB ja UVC. Ne polarisoivat myös estääkseen häikäisyä ja antavat sinulle parhaan mahdollisen näkemyksen kirkkaissa olosuhteissa.

Jos haluat tietää lisää Gill Longrock:sta tai muista Gill-merkkisistä tuotteista Lasten vaatteet kategoriassa waveinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia merenkulku & kalastus:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Aurinkolasit valikoimaamme, mistä voit valita merenkulku & kalastustuotteita Gill:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Gill Longrock

Sukupuoli
Linssikategoriat
Linssityyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje