`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Newlyn

Gill Newlyn

  • Gill Newlyn
  • Gill Newlyn
  • Gill Newlyn
  • Gill Newlyn

Gill Newlyn

Tuotekuvaus Gill Newlyn

Uusi valikoima, Newlyn Aurinkolasit ovat meidän ensimmäinen metallikehyssuunnittelu. Voit käyttää niitä kaikkialla, ei vain vedessä! Kuten kaikki Gill-silmälasit, teknisten yksityiskohtien ja ominaisuuksien luettelo on laaja. UV-suojauksesta polarisoidut linssit vähentävät häikäisyä vedestä suodattimen luokkaan 3 kuuluville linsseille, jotka sopivat erinomaisesti ajamiseen ja yleiseen kulutukseen.

Tilaa Gill:n tuotteet, kuten Newlyn, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu waveinn:aan, omaan merenkulku & kalastus verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Gill Newlyn jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Gill Newlyn

Linssityyppi
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje