`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Regatta Visor

  • Gill Regatta Visor
  • Gill Regatta Visor

Gill Regatta Visor

Tuotekuvaus Gill Regatta Visor

Suosittu valinta purjehdustapahtumille lämpimimmissä sääolosuhteissa Regatta Visor auttaa sinua estämään ylikuumenemista samalla kun aurinko säilyy silmästäsi. Se suojaa myös auringon voimakkailta säteiltä, ​​jotka on rakennettu UV 50: een.

Päivitys aikaisemmista visiireistä, kiinnitysjohdolla on nyt korroosiosilmukka ja säätö on kätevästi kätketty pois. Kuten kaikki korkit ja visiirit, on heijastavia yksityiskohtia.

Ominaisuudet:

Piilotettu säätöjärjestelmä.

Pyyhkäisevä päätaide kuumalle säälle.

Kiinnitysjohto uusi korroosionkestävä kiinnike.

Heijastavat yksityiskohdat näkyvyyttä varten.

Tekniset tiedot:

KANTA-KOOSTUMUS

100% nailonia

tekniikka:

Kevyt hengittävä kangas.


Rakastatko merenkulku & kalastus:a? Hanki oma Gill Regatta Visor ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Gill:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman merenkulku & kalastus mallit, useimmat Päähineet tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Gill Regatta Visor

Sukupuoli
Ikä
Tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Mukava, hyvä pito ja helppo puhdistaa.

Suuri tuote

-

Suosittelen merivoimien visiiri, täydellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje