`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gill

Gill Regatta Visor

  • Gill Regatta Visor
  • Gill Regatta Visor

Gill Regatta Visor

Tuotekuvaus Gill Regatta Visor

Suosittu valinta purjehdustapahtumille lämpimimmissä sääolosuhteissa Regatta Visor auttaa sinua estämään ylikuumenemista samalla kun aurinko säilyy silmästäsi. Se suojaa myös auringon voimakkailta säteiltä, ​​jotka on rakennettu UV 50: een.

Päivitys aikaisemmista visiireistä, kiinnitysjohdolla on nyt korroosiosilmukka ja säätö on kätevästi kätketty pois. Kuten kaikki korkit ja visiirit, on heijastavia yksityiskohtia.

Ominaisuudet:

Piilotettu säätöjärjestelmä.

Pyyhkäisevä päätaide kuumalle säälle.

Kiinnitysjohto uusi korroosionkestävä kiinnike.

Heijastavat yksityiskohdat näkyvyyttä varten.

Tekniset tiedot:

KANTA-KOOSTUMUS

100% nailonia

tekniikka:

Kevyt hengittävä kangas.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku & kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Päähineettuotteita suoraan Gill:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku & kalastustuotteista, kuten Gill Regatta Visor, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Gill Regatta Visor

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Mukava, hyvä pito ja helppo puhdistaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje