`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gul

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm
  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm
  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Tuotekuvaus Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul Response märkäpuku on yksi suosituimmista märkäpuvut, ja hyvä niin! Tämä puku antaa sinulle joustavuutta ja kestävyyttä hinnalla, joka sopii parhaiten lompakot. Aivan kuten meidän huipputason puvut, Response ominaisuuksia X Flex Super stretch ylävartalon paneelit antaa sinulle yli 100% venytys. Blindstitched ja G Flex vahvistettu istuin ja polvi saumat pitää sinut vesitiiviitä ja lämpimänä.Ominaisuudet:


X FLEX: Super stretch ylävartalon paneelit joustavuuden ja liikkumisvapauden

D Flex: kestävä alavartalon paneelit

Non öljypohjaisten neopreeni

Blindstitched ja kriittisesti teipatut

G fl ex nauha: vahvistettu jalka ja haarasaumat

ABS aqua este: Rinta zip osuusjärjestelmään

Mesh takaisin estää tuulen

Titanium 2: vuorattu neopreeni re fl op lämpöä takaisin

Powertex: polvet joustavuutta ja kestävyyttä

PK zip metalli vedin


Jälkihoito:


Märkäpuvun on valmistettu huolella valituista materiaaleista antaa parhaan yhdistelmän kestävyyttä ja suorituskykyä. Oikea hoito voit saada pidentämään perässä. Aina huuhtele puvun käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa. Kiinnitä erityistä huomiota poistaa hiekan tai epäpuhtaudet vetoketjut. Älä käytä liuottimia tai muita kemikaaleja poistaa tahrat tai merkkejä teidän märkäpuku, koska tämä voi aiheuttaa vaurioita. Älä pakota vetoketjut, ja jos mahdollista saada joku vetää vetoketjut sinulle, vetää vetoketjut ylöspäin ei kaikkialla. Suojaa märkäpuku terävistä tai hankaavia esineitä. Varmista, että puku on oikean kokoinen ja älä vedä päät hihat tai jalkojen poistaa.


Älä odota enää ostaaksesi Gul EVO 2 Hikepants 3 mm reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, waveinn:sta löydät myös muita Märkäpuvut tuotteita Miesten vaatteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Gul EVO 2 Hikepants 3 mm ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Märkäpuvut tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Tuotetyyppi
Paksuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje