up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoHarken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded
  • Harken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded
Harken

Harken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded

plus

Harken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Harken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded

Bambu-hiili kuituja sydänlanka pois kosteutta. Nopeasti kuivuva, 4-suuntaan joustava kangas liikkuu kehosta. Harjattu sisustus on pehmeä ihoa vasten.


Extra-syvät taskut ja helppo pääsy jemma lahkeessa. Irrotettava toppaus istuin. Nämä purjehdus shortsit ovat varmasti pitkään mukavuutta.Tekniset tiedot:


- Paino (oz): 16,8 oz


- Maa Of OriginMade Kiinassa


Harken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded:een kuuluu Harken:n takaama valmistajan takuu. Harken:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme merenkulku ja kalastustuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. waveinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Housuttuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Harken Lyhyet Housut Eco Ballistic Padded

Pituus
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up