`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Helly hansen

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore

Helly Hansen HP Shore

Tuotekuvaus Helly hansen HP Shore

Tapaa uusi miehille tarkoitettu puoliksi tekninen poolopaita Helly Hansenin Hydropower-sarjasta. Tätä versiota on saatavana eri väreinä ja merityyleinä. Se on rakennettu puoliteknisestä polyesteri / puuvillapiquesta kosteutta hylkivällä viimeistelyllä, jotta voit suorittaa urheilutoimintasi ilman ongelmia.

Regattien ja vesiurheilujoukkueiden vaatteiden innoittamana, se on täydellinen poolopaita regatin jälkeen tai päivittäisen urheilukuvan urheiluun.

Nopeasti kuivuva, pitkähihainen miesten polo, jossa on graafiset elementit ja kaksi sävykaulusta. Shore Long Sleeve Polo on valmistettu nopeasti kuivasta puuvillan polyesteriseoksesta. Tässä miellyttävässä pitkässä hihassa on urheilullinen grafiikka, rinnassa oleva HH-logo ja kaksisävyinen jaquard-kaulus. Pitkät hihat tekevät tästä täydellisen vaihtoehdon viileämmille päiville, kun haluat hieman enemmän lämpöä.

Ominaisuudet:

Nopea kuivuva puuvilla polyesteri vohveli pique

Painike edessä

Jaquard-kaksisävyinen kaulus

Sivun jako

painettu HH-logo rinnassa

graafinen elementti hihassa

UPF-luokitus 30+

Tekniset tiedot:

Paino: 250g


Onko Helly hansen HP Shore etsimäsi tuote? waveinn:sta löydät kaikenlaisia Pikeepaidattuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Helly hansen on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet merenkulku & kalastusverkkokaupasta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kannattaa

-

Laatu. Se tuntuu hyvältä. Täydellinen koko

Hh polo

-

Ihana urheilullinen poolopallo. Erittäin tyytyväinen tähän ostoon

Hyvä palvelu

-

Se saapui aikaisemmin kuin odotin hyvää palvelua ja erittäin hyvää verkkosivustoa. Se on ensimmäinen tilaukseni ja totuus on, että se on erittäin hyvä. Tuote on laadukasta ja se sopii minulle erittäin hyvin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje