`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Helly hansen

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore

Helly Hansen HP Shore

Tuotekuvaus Helly hansen HP Shore

Jos haluat harrastaa urheilua ja pukeutua erinomaisella asuilla, tarvitset HP Racing -paitapaitaa , joka on rakennettu puoliteknisestä polyesteristä ja puuvillakankaasta, joustavaa kaulaa, ribboituja hihansuita kontrastisilla raidoilla ja kankaan kaulatukea.

Tämä malli on inspiroinut purjehdus- ja kilpajoukkueen vaatteita. Tämä on täydellinen poolopaita käytettäväksi kilpailujen jälkeen tai urheilulliselle ja jokapäiväiselle ilmeelle. Saatavana erilaisilla kirkkailla ja klassisilla väreillä ja monilla merigrafiikoilla.

Osittain tekninen puuvilla / polyesteri-pique-versio tuotteesta HP Racing polo. Saatavana erilaisilla kirkkailla ja klassisilla väreillä ja monilla merigrafiikoilla. Purjehdus- ja kilpajoukkueiden vaatteiden innoittamana tämä on täydellinen polo käytettäväksi kilpailun jälkeen tai urheilulliselle, jokapäiväiselle ilmeelle.


Ominaisuudet:

Puolitekniset polyesteri / puuvillapiikit kosteuttavaan päällysteeseen
Mittaustyönä valmistettu kylkikaulus, jossa jacquardkuvio ja kontrastiraita
Rib-hihansuut, joissa kontrastiraita
Kontrasti kangas kaulusteline
Helly Hansen -logo yksityiskohtaisesti sivussa
Useita meri-inspiroituja grafiikoita
UPF-luokitus vähintään 30
säännöllinen


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi merenkulku & kalastus verkkokaupastamme. Osta Helly hansen HP Shore alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin merenkulku & kalastus tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi waveinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kannattaa

-

Laatu. Se tuntuu hyvältä. Täydellinen koko

Hh polo

-

Ihana urheilullinen poolopallo. Erittäin tyytyväinen tähän ostoon

Hyvä palvelu

-

Se saapui aikaisemmin kuin odotin hyvää palvelua ja erittäin hyvää verkkosivustoa. Se on ensimmäinen tilaukseni ja totuus on, että se on erittäin hyvä. Tuote on laadukasta ja se sopii minulle erittäin hyvin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje