`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Hotspot design

Hotspot design Carpfishing Eco

Hotspot design Carpfishing Eco

  • Hotspot design Carpfishing Eco
  • Hotspot design Carpfishing Eco
  • Hotspot design Carpfishing Eco

Hotspot Design Carpfishing Eco

Tuotekuvaus Hotspot design Carpfishing Eco

Carpfishing takki on sopivaa tuotetta hyvin jäykkä ja kylmä sää, ulkokuori kangas on 100% nylonia, täydellinen vedenpitävä ja tuulenpitävä ratkaisu, pehmuste toteutuu 100% polyesteriä, joka pitää lämpimänä, kun lämpötila laskee. Vedenpitävä takki, jossa huppu varustettu pitsi kapeneva, iso tasku rinnassa ja kaksi sivutaskua vetoketjulla ja läppä. Side sarana, joka lainaa tietty helppous päällään ja poistamalla takki, helpottaa pään käyttöönottoa.

Tekninen tuote, vettä hylkivä, joka takaa täydellisen suojan tuulelta, lumi, kylmä ja vettä ja joka samalla varmistetaan riittävä hengittävyyden.

Tuote on ominaista saman mallin meidän Carpfishing Eco kokoelma, yksi parhaista myyjä kohteita, takki jota arvostavat sekä tekniseltä kannalta, koska sen ominaisuuksia, ja samalla sen suunnittelun, tuote tiettyyn huolellisesti jokaista yksityiskohtaa.


Ostamalla Hotspot design Carpfishing Eco:n, voit olla varma merenkulku & kalastusvarusteidesi laadusta. Lisäksi, waveinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi merenkulku & kalastuskaupaksesi ja keskity Hotspot design-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. merenkulku & kalastus asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Hotspot design Carpfishing Eco

Sukupuoli
Takin tyyppi
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen artikkeli

-

Erittäin mukava artikkeli ja erittäin käytännöllinen!

Carpfishing eko takki

-

Hyvän näköinen takki ja hyvän istuvuuden. Jossa on tilaa liikkua

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje