`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Hotspot design

Hotspot design Fishing Mania Dorado

Hotspot design Fishing Mania Dorado

Hotspot design Fishing Mania Dorado

  • Hotspot design Fishing Mania Dorado
  • Hotspot design Fishing Mania Dorado
  • Hotspot design Fishing Mania Dorado
  • Hotspot design Fishing Mania Dorado

Hotspot Design Fishing Mania Dorado

Tuotekuvaus Hotspot design Fishing Mania Dorado

T-paita Fishing Mania on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, joka antaa sinulle pehmeän, hengittävän ja tuuletetun tunnelman yllään.

Tämä t-paita on klassinen muotoilu, jonka ansiosta se on valmistettu vahvistetusta, rihkamaisesta miehistön nisasta, lyhyistä hihoista ja säännöllisestä istuvuudesta. Se on täydellinen valinta kalastustilaisuutesi ja rennon arjen ilmeeseen.

Vastakkainen hihattua nauhaa näkyy kauluksessa, etupainotuksessa samassa tonaliteetissä tyylikkään viimeistelyn ja kudotun etiketin vasemmalla puolella tuotteen rikastuttua tarkemmin.

Fishmania-t-paita on perimmäinen inspiraation lähde, se sisältää myös suuren graafisen painatuksen rinnalla lempikalasi kanssa.

Kokoelma Fishing Mania koostuu monista tavaroista ja voit käyttää niitä yhdessä upean tyylikkään ilmeen (huppari, t-paita, hikinauha, pipo ja naisille myös leggingsit).Hotspot design Fishing Mania Dorado on täydellinen valinta täydentääksesi merenkulku & kalastus varusteitasi. waveinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti waveinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, merenkulku & kalastus verkkokaupastamme voit löytää muita merenkulku & kalastus tuotteita, jotka sopivat yhteen Hotspot design Fishing Mania Dorado:n kanssa.

Ominaisuudet Hotspot design Fishing Mania Dorado

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje