up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoIridium everywhere 9575 Extreme
  • Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium everywhere 9575 Extreme

plus
Iridium everywhere

Iridium Everywhere 9575 Extreme

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium Extreme on tiukin luurin ikuisesti ainoa yritys, joka tarjoaa todellisia maailmanlaajuisia, todellinen mobiili, todellinen luotettavaa viestintää. Suunniteltu enemmän ominaisuuksia ja enemmän lisävarusteita kuin mikään muu satelliitti puhelin markkinoilla, Iridium Extreme tuo lisää innovatiivisuuden - ja enemmän tapoja liittää kuin koskaan ennen - käsiin ihmisiä kaikkialla.


Standardoitu: erittäin pystyy luurin tarvitsee erittäin päteviä verkon voimaannuttaa sitä. Iridium Extreme on rakennettu samaa luotettavaa puheen ja datan toiminnot Iridium käyttäjät ovat tottuneet luottamaan, ja tukema maailman ainoa satelliitin verkosto, joka käskee todellinen globaali kattavuus, navalta navalle.


Optimoitu: Desert Mountain, savanni ja tundra, Iridium Extreme tuo tehokkaampi valmiudet käsiin ihmisiä ympäri maailmaa. Se on enemmän ominaisuuksia ja lisävarusteita kuin mikään muu satelliitti puhelin. Se on ainoa, jossa on reaaliaikainen seuranta. Se on ainoa satelliitti puhelimen GPS käytössä SOS pelastuspalvelujen kanssa tukee GEOS Travel Safety Group Limited, mukana ilman lisämaksua. Ja se voi yhdistyä Iridium AxcessPoint luoda langaton hotspot pitää yhteyttä teidän luotettujen laitteiden - kaikkialla.


Kovaan: Mikään muu puhelin maailmassa on enemmän sisua tai soraa kuin Iridium Extreme. Se on ensimmäinen puhelin, jossa sotilaallinen ura 810F kestävyyttä. Se on pölytiivis, iskun- ja jet vedenkestävä. Vuodesta pelastuspalveluun ja ensihoitajat sotilaille ja hallituksen toimintaan, Iridium Extreme on rakennettu maailman tiukin, korkein käyttöaste asiakkaita tekemään yhteyksiä, jotka asian kovimmissa olosuhteissa, missä tahansa maapallolla.


Real Mobility

Kuten kaikki Iridium puhelimia, Iridium Extreme on todellinen mobiili, todellinen luotettava puhe- ja datapalvelut, jotka toimivat kaikkialla. Hyödynnä vertaansa vailla kykyä Iridium verkon, Iridium Extreme avulla käyttäjät voivat päästä pidemmälle, käytä enemmän parempia palveluja ja tehdä enemmän yhteyksiä liikkeellä kuin mikään muu luuri maailmassa.


Real Capability

Kuten muutkin Iridium satelliitti puhelimet, Iridium Extreme tarjoaa poikkeuksellisen äänen ja datan valmiudet myös tekstiviesti- ja datapalvelujen kiinniottamiseksi. Se perustuu näihin ominaisuuksiin sisällyttämällä parannettu, täysin integroitu GPS ja online-seuranta ja hätätapauksissa vaihtoehtoja - myös ensimmäinen koskaan rakennettu ohjelmoitava yhden kosketuksen SOS-painike räätälöityjä sijainti ilmoitus - lisää turvallisuutta.


Real Kestävyys

Iridium Extreme on rakennettu korkeimpia sotilaallisen kestävyys, saavuttaa 810F luokitus, ja tulokset korkein luokitus Tulosuoja vuonna teollisuuden IP65. Suunniteltu suuri voitto, karu antenni ja timantti treaded, kartiomainen kahva paras kädessä ergonomia tahansa puhelimen markkinoille, Iridium Extreme on jet vedenkestävä, pölytiivis ja iskunkestävä - varmistaa tinkimättömän yhteys, alle lähes kaikissa olosuhteissa .


Real seurattavuuden

Kautta sertifioitu online-portaaleja, Iridium Extreme on avoin kehitysalusta mukautetun sijainnin perusteella ratkaisuja tarjoamalla reaaliaikaiseen lisätä yrityksen tehokkuutta, parantaa sotilaallisia ja hätätilanteissa, seurata elintärkeät omaisuuserät tai yksinkertaisesti pitää perheen ja ystävien tasalla. Iridium Extreme tukee myös Google Mapping kautta koordinoida jakaminen, jonka avulla käyttäjät, työnantajat, ystävien ja perheen visuaalisesti seurata puhelimen sijainti. Aloita seuranta.


Ominaisuudet


Kompakti fyysinen jalanjälki virtaviivainen siirrettävyys

Intuitiivinen käyttöliittymä kättelyssä helppokäyttöisyys

Jet vettä, iskuja ja pölyä vastus vertaansa vailla kestävyys

Enhanced SMS ja sähköposti viestittelyominaisuus

Integroitu kaiutinpuhelin

Kuulokkeet ja hands free valmiudet

Sisäisesti lastattava antenni

Mini USB-portti

Tarvikkeet luoda instant wi fi kuormittajat kaikkialla

Luotettava kaksisuuntainen maailmanlaajuinen kattavuus


Tehostettu Ominaisuudet:

Kovin sotilaallinen ura luurin koskaan rakennettu

Korkein Kotelointiluokka (IP) luokitus teollisuudessa (IP65)

GPS käytössä paikannukseen perustuvien palveluiden

Tukee online-seuranta ja Google Mapping palvelut

Ohjelmoitava, GPS käytössä, yhden kosketuksen SOS-painike

Pienin Iridium puhelin koskaan

Diamond treaded, kartiomainen kahva kädessä ergonomia

Vankka, suuri voitto antenniTekniset tiedot


Mitat: 140 mm (L) x 60 mm (L) x 27 mm (D)

Paino: 247g

Kesto

Valmiusaika: jopa 30 tuntia

Puheaika: Jopa 4 tuntia

Näyttö

200 merkin valaistu graafinen näyttö

Volume, signaalin ja akun voimakkuus metriä

Valaistu säänkestävä näppäimistö

Calling ominaisuudet

Integroitu kaiutinpuhelin

Nopea yhteyden Iridium puheposti

Kaksisuuntainen SMS ja lyhyen sähköpostiviestin valmiudet

Pre ohjelmoitava ulkomaanpuhelun tunnus (00 tai +)

Postilaatikko puheen, numeerinen & tekstiviestejä

Valittavissa rengas ja hälytysäänet (8 valinnat)

Muisti

100 merkintä sisäinen puhelinluettelo, johon mahtuu useita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muistiinpanoja

Soita historia tallella saanut, vastaamattomat ja soitetut puhelut

Käyttö Ohjaus Ominaisuudet

Käyttäjän konfiguroitavissa kestolaskureita hallita kustannuksia

Näppäinlukko ja PIN-lukituksen lisäturvaaMikä on Box:


Matkailu laturi vaihtosovittimet

Auton laturi

Nahkakotelo

USB-datakaapeli

Ohjekirja

Pikaopas

CD ROM sekä ohjelmisto

2 lisävaruste adapterit *

Magneettinen ajoneuvo mount antenni 5 "kaapeli

Hands free kuuloke mikrofonilla


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Walkie talkiestuotteita suoraan Iridium everywhere:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku ja kalastustuotteista, kuten Iridium everywhere 9575 Extreme, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Iridium everywhere 9575 Extreme

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up