`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kali kunnan

Kali kunnan Macuto Box

  • Kali kunnan Macuto Box
  • Kali kunnan Macuto Box

Kali Kunnan Macuto Box

Tuotekuvaus Kali kunnan Macuto Box

Erittäin nailonpäällystettä repun suunniteltu kuljettamaan kaikki kalastusvälineet. Kaksi erottamia osastoja pehmustettu pohja. Alempi osasto avataan edessä ja sisältää kaksi suurta laatikkoa, jossa on irrotettava osastoja, sekä pehmustettu nylon tapauksessa vieviä kohteita, kuten rullia tai vara keloja. Päällä ovat joustava verkko ja ylimääräinen tasku. Kaksi puolella taskut kummallakin puolella, jossa ulompi mesh tasku. Etutasku asiakirjoja. Vahvistettu alaosa. Säädettävä pehmustettu hihnat vedellä tai matkapuhelin taskussa.

Tekniset tiedot:

Medidas: 35,8 x 23,5 x 5 cm


Ostamalla Kali kunnan Macuto Box:n, voit olla varma merenkulku & kalastusvarusteidesi laadusta. Lisäksi, waveinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi merenkulku & kalastuskaupaksesi ja keskity Kali kunnan-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. merenkulku & kalastus asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Kassit, laatikot ja laukutvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Kali kunnan Macuto Box

Suositeltava käyttötarkoitus
Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen koko

-

Hyvä laatu, joka sopii kaikkiin keinotekoisiin toimituksiin ennen määräaikaa

Erittäin hyvä tuote

-

Hyvä ja luotettava laatikko, joka on tarpeeksi suuri suurikokoisten uistinten ja popperien säilyttämiseen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje