`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lalizas

Lalizas Emergency Navigation

  • Lalizas Emergency Navigation
  • Lalizas Emergency Navigation

Lalizas Emergency Navigation

Tuotekuvaus Lalizas Emergency Navigation

"Emergency" vedenpitävä kulkuvalot ovat ihanteellisia pieniin käsitöitä ja kumiveneet jne tai hätävalaistus suurempien alusten. Niitä voidaan käyttää, kun perinteisiä valaisimia eivät sovellu aluksen tai kun ne eivät toimi.


Emergency kulkuvalot ovat saatavilla ulkoisia valo heijastimet ja käyttää vakioalkaliakkujen (D solu), jolloin n. 9 tuntia

jatkuvassa käytössä. Paristot eivät sisälly.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku & kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Valaistustuotteita suoraan Lalizas:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku & kalastustuotteista, kuten Lalizas Emergency Navigation, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Lalizas Emergency Navigation

Suositeltava käyttötarkoitus
Valaistustyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje