`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lalizas

Lalizas Emergency Navigation

  • Lalizas Emergency Navigation
  • Lalizas Emergency Navigation

Lalizas Emergency Navigation

Tuotekuvaus Lalizas Emergency Navigation

"Emergency" vedenpitävä kulkuvalot ovat ihanteellisia pieniin käsitöitä ja kumiveneet jne tai hätävalaistus suurempien alusten. Niitä voidaan käyttää, kun perinteisiä valaisimia eivät sovellu aluksen tai kun ne eivät toimi.


Emergency kulkuvalot ovat saatavilla ulkoisia valo heijastimet ja käyttää vakioalkaliakkujen (D solu), jolloin n. 9 tuntia

jatkuvassa käytössä. Paristot eivät sisälly.


Lalizas Emergency Navigation:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Valaistustuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta merenkulku & kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Lalizas-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku & kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Lalizas on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku & kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Lalizas Emergency Navigation

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje