up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLowrance DSI Trolling Motor
  • Lowrance DSI Trolling Motor
  • Lowrance DSI Trolling Motor

Lowrance DSI Trolling Motor

Lowrance DSI Trolling Motor

plus
Lowrance

Lowrance DSI Trolling Motor

Tuotekuvaus Lowrance DSI Trolling Motor

Matala profiili Uistelumoottorin käytettäväksi DSI Skimmer anturin. Sisältää uistelumoottoriisi snap vuorella, ruostumaton teräs uistelumoottoriisi puristin, ja 2 nippusiteitä.

Mitä mieltä olet Lowrance DSI Trolling Motor:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet merenkulku ja kalastusverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Lowrance:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Elektroniikkatuotteille.

Ominaisuudet Lowrance DSI Trolling Motor

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up