up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLowrance Gimbal Bracket HDS-8
  • Lowrance Gimbal Bracket HDS-8
Lowrance

Lowrance Gimbal Bracket HDS-8

plus

Lowrance Gimbal Bracket HDS-8

Tuotekuvaus Lowrance Gimbal Bracket HDS-8

Teräväpiirtotelevisio, 12 tuuman laajakuvavärinäyttö kosketusnäyttö toiminnallisuus nopean ja helpon käytön.

Ominaisuudet:

Helppokäyttöinen kosketusnäyttö? Vallankumouksellinen uusi käyttöliittymä tarjoaa salamannopea, sormenpäällä pääsyn kaikkiin HDS ominaisuuksia.

Intuitiiviset valikot, kursori auttaa, snap asettamiseen markkereita ja innovatiivisia esikatsella ruudut kanssa pikakäsittelyyn liukusäädintä tarjoavat ainutlaatuisen säädön kaikissa sää- ja veden olosuhteissa.

Sisäänrakennettu StructureScan HD kaikuluotauslaite Nauti kuvan kuin, 180 asteen näköala rakenteen ja kalojen veneen alla.

Plus, overlay live teräväpiirtotelevisio alhaalta kuvia päälle saat kaavioita käyttämällä innovatiivista StructureMap ominaisuus. Edellyttää lisävarusteena StructureScan HD anturi.

Sisäänrakennettu, palkittu Broadband Kaiku Näyttö ja merkitse gamefish, baitfish ja rakenne suuremmilla nopeuksilla ja syvemmällä? 1 3000 jalkaa.

Uusi, StructureMap HD valmius? Käytä tallennettuja StructureScan HD lokit luoda upeita vedenalaisia ​​kuvia järviä, jokia tai merenpohjan.

StructureMap voidaan tarkastella peitteenä, ja kytkeä päälle ja pois, jolloin saatiin parasta tilannetietoisuuden sekä suhteessa kaavio ja pohja yksityiskohtaisesti.

Super tarkka, sisäinen 5 Hz GPS-antenni 5 Hz Sijainnin päivitysnopeus tarjoaa tarkemman polkuja ja tasaisempi kaavio suorituskykyä mahdollisimman luotettavan paikannuksen tarkkuutta.

Tukee WAAS / EGNOS / MSAS korjauksia. Vielä parempaa suorituskykyä ja toiminnallisuutta, lisätä ulkoisen Lowrancen Kohta 1 10Hz GPS-antenni, jossa on sisäänrakennettu kompassi.

Trackback tarkistaa ja tallenna avain kuormittajat Siirry takaisin kautta Broadband Kaiku tai StructureScan HD kaikuluotauslaite historian tarkistaa rakenteeseen tai kalaa tavoitteita ja paikantaa kanssa reittipiste.

GoFree langattomaan käyttöön? Näytä ja ohjaa valitse kaiku ja karttaplotteri näyttää langattomasti tuettuja tabletit ja älypuhelimet ja vapaiden GoFree sovellus. Vaatii vallankumouksellinen WiFi 1 moduuli.

Laajat karttavaihtoehtoja? HDS Gen2 Touch sisältää sisäänrakennetun kaavioita tai yhdistettyjä kartta vaihtoehtoja, ja se on yhteensopiva laajimmat valinta kartografia markkinoilla.

Vaihtoehtoja ovat Insight Genesis, Navionicsin, C Kartta Max N ja enemmän. Kaikki kartoitus vaihtoehtoja voidaan käyttää Insight Planner? PC suunnitteluohjelmisto. Käy Insight Store lisätietoja.

Monen kuvan ja kaavion jakamista? Näytä Navionics-kartat samanaikaisesti kaavioita, valinnan, 2D tai 3D-perspektiivissä riippumaton valvonta, kantama ja peitto-ominaisuudet.

Lisäksi saat mahdollisimman irti kortti ostoksia; ostaa kartta kortin ja tarkastella sitä kaikkien verkkoon HDS Gen2- tai Gen2- Touch karttaplotteri näyttää.

Syvyyskäyräviivat varjostusta ja matalassa vedessä kohokohta Käytä näitä uusia ominaisuuksia Navionics kaaviot nopeasti tunnistaa kalastuksen aloja tai korostaa matalille alueille vaatii erityistä varovaisuutta.

Uusi, Insight Genesis henkilökohtaista karttoja? Tee oma karttoja tallennettu kaiku lokit, tietojen siirron Insight Mooseksen kirjan, katsella turvallinen mukautettuja karttatietojen verkossa, säädä korkeuskäyrät, lisätä valinnaisia ​​kasvillisuutta tai pohjan kovuus overlayt ladata SD-kortille ja käyttää veden päällä.

Valinnainen videokamera sisääntulo (videokamera tulokaapeliin myydään erikseen).

Brilliant, parannettu SolarMax PLUS näyttö erinomaisen auringonvaloa ja laajempi katselukulma.

Edullinen NMEA 2000 ja nopea kaksi Ethernet-porttia.

Tekniset tiedot:

Näyttö: Widescreen, 16: 9; WXGA TFT LCD

Tarkkuus: 1280 x 800

Lähtöteho: RMS (PTP): Max 250W RMS, 30,000W huipusta huippuun analogiseen vastaavia

Toimintataajuus: (50/200 tai 83/200 kHz) + 455/800 kHz

Kielet: 36


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Lisätarvikkeettuotteita suoraan Lowrance:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku ja kalastustuotteista, kuten Lowrance Gimbal Bracket HDS-8, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Lowrance Gimbal Bracket HDS-8

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up