up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models
  • Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models

Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models

plus
Lowrance

Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models

Tuotekuvaus Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models

HD-, 12-tuumainen, laajakuvanäyttö värinäyttö ja kosketusnäytön toimintoihin nopeaa ja helppoa.Ominaisuudet:


- Helppokäyttöinen kosketusnäyttö - Vallankumouksellinen uusi käyttöliittymä salamannopeasti, sormenpään pääsy kaikkiin HDS ominaisuuksia.


- Selkeät valikot, kursori auttaa, snap-to asetus markkereita ja innovatiivisia esikatselu ruudut pika-touch liukusäädintä baarit tarjoavat ainutlaatuisen säädön kaikissa sää-ja veden olosuhteissa.


- Sisäänrakennettu StructureScan HD kaiku kuvantaminen - Nauti kuvan kaltainen, 180 asteen näköala rakenteen ja kalan veneen alla.


- Plus, overlay live HD-bottom kuvastoa päälle kaavioita käyttämällä innovatiivista StructureMap ominaisuus. Edellyttää lisävarusteena StructureScan HD anturia.


- Sisäänrakennettu, palkittu Broadband Kaiku - Näyttö ja merkitä gamefish, baitfish ja rakenne suuremmilla nopeuksilla ja syvemmällä - 1 ja 3000 metriä.


- Uusi, StructureMap HD valmiudet - Käytä kirjataan StructureScan HD lokit luoda upeita vedenalaisia ​​kuvia järviä, jokia tai merenpohjan.


- StructureMap voidaan katsoa overlay, ja kytkeä päälle ja pois tarjoamaan parasta tilannetietoisuutta suhteessa sekä kartta pohjan yksityiskohdat.


- Super-tarkka, sisäinen 5 Hz GPS-antenni - 5 Hz Sijainnin päivitysnopeus tarjoaa tarkempia polkuja ja tasaisempi kaavio suorituskyvyn maksimi luotettava asema yksityiskohdat.


- Tukee WAAS / EGNOS / MSAS korjaukset. Vielä parempaa suorituskykyä ja toiminnallisuutta, lisätä ulkopuolinen Lowrance Point-1 10Hz GPS-antenni, jossa on sisäänrakennettu kompassi.


- TrackBack tarkistaa ja tallenna avain kuormittajat - Siirry takaisin thru Broadband Kaiku tai StructureScan HD luotaimen kuvantamisen historian tarkistaa rakenteen tai kaloja ja paikantaa reittipisteellä.


- GoFree Wireless ready - Hallitse ja katsele valitse kaiku ja karttaplotteri näyttää langattomasti käyttämällä tuettuja tabletit ja älypuhelimet ja vapaa GoFree sovellus. Vaatii vallankumouksellinen WIFI-1-moduuli.


- Laaja kartoitus vaihtoehtoja - HDS Gen2 Touch sisältää sisäänrakennetun kaavioita tai yhdistettyjä kartta vaihtoehtoja, ja se on yhteensopiva useimpien laaja valikoima kartoille markkinoilla.


- Vaihtoehtoja ovat Insight Genesis, Navionics, C-Map Max-N, ja enemmän. Kaikki kartoittaa vaihtoehtoja voidaan käyttää Insight Planner ™ PC suunnitteluohjelmisto. Käy Insight Store saadaksesi lisätietoja.


- Multi-view ja kaavion jakaminen - Katso kartta-aineisto ei samanaikaisesti kaavioita valinta, 2D-tai 3D-perspektiivissä riippumaton valvonta, valikoima ja overlay valmiuksia.


- Plus, saada mahdollisimman kaavion ostoksista, osta yksi kartta kortti ja tarkastella sitä kaikkien verkkoon HDS Gen2 tai Gen2 Touch karttaplotterin näyttöön.


- Syvyys ääriviivat varjostusta ja matalassa vedessä kohokohta - Käytä näitä uusia ominaisuuksia Navionics Charts nopeasti tunnistaa kalastuksen aloja tai korostaa matalan veden alueilla edellyttää erityistä varovaisuutta.


- Uusi Insight Genesis henkilökohtainen kartat - Tee omia karttoja käyttäen nopeus luotaimen lokit, tietojen siirron Insight Mooseksen kirjan, katsella turvallinen custom karttatietojen verkossa, säädä korkeuskäyrät, kartuttaa valinnainen kasvillisuus tai alhaalta kovuus peittokuvien ladata SD-kortille ja käyttää vettä.


- Valinnainen video-kamera sisääntulo (videokamera input-kaapeli myydään erikseen).


- Brilliant, tehostetut SolarMax PLUS näyttö ylivoimainen auringonvaloa ja laajempi katselukulma.


- Edullinen NMEA 2000 ja nopea dual Ethernet-porttia.Tekniset tiedot:


- Näyttö: Laajakuva, 16:9; WXGA TFT LCD


- Resoluutio: 1280 x 800


- Lähtöteho: RMS (PTP): Max 250W RMS, 30000 W huipusta huippuun analoginen vastaavan


- Taajuus: (50/200 tai 83/200 kHz) + 455/800 kHz


- Kielet: 36


Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa merenkulku ja kalastus kaupassa, saat Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 59.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Lowrance Gimbal Bracket&Knobs for 12´´ Lowrance Models

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up