up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLowrance Kayak Scupper Mount
  • Lowrance Kayak Scupper Mount
  • Lowrance Kayak Scupper Mount
  • Lowrance Kayak Scupper Mount

Lowrance Kayak Scupper Mount

Lowrance Kayak Scupper Mount

Lowrance Kayak Scupper Mount

plus
Lowrance

Lowrance Kayak Scupper Mount

Tuotekuvaus Lowrance Kayak Scupper Mount

Äärimmäinen anturin kiinnitysjärjestelmä kalastus-kajakin istumiseen.

Transducer Kayak Scupper Mount on täydellinen kaikille HDS®, Elite ™, Mark ™ ja X-sarjan Lowrance Skimmer® -muuntimille, sekä 83/200 kHz että 455/800 kHz DownScan Imaging ™ (DSI) -malleille ... samoin kuin aiemmillekin 1 tuuman 200 kHz -anturit. (Ei 50/200 kHz: n Skimmer® -anturille.)

Se on helppo asentaa useimpiin scupper-aukkoihin ilman sotkuisia liimoja.

Uusi Lowrance Scupper Mount -asennus asettaa Skimmer® -anturin, joten se on täysin upotettuna kalastettavaasi veteen. Se takaa maksimaalisen luotaimen signaalin paluun herkkyyden tuottaen rakenteen ja kalojen ehdottoman selkeät vedenalaiset palautukset!


Haluatko lisää merenkulku ja kalastus tuotteita Lowrance:lta? waveinn:sta, omasta merenkulku ja kalastusverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, kuten Lowrance Kayak Scupper Mount. Tällä hetkellä Lowrance Kayak Scupper Mount on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki merenkulku ja kalastusvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Lowrance Kayak Scupper Mount

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up