up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer
  • Play videoLowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer
  • Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer
Lowrance
360

Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer

plus

Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer

Tuotekuvaus Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer

Työskentely Lowrance HDS ® Gen2 ja HDS ® monitoiminäyttöihin - uusi StructureScan ® HD luotaimen kuvantamisen järjestelmä tuottaa enemmän resoluutio ja laajempi parantaa vedenalainen kuvia.


Liitettävyys


- Helposti verkkojen Ethernetin kautta enintään kolme HDS näytöt Kaiku kuvantaminen ja reittipisteen jakamiseen.


- Ominaisuudet omistettu anturiryhmään kanssa Lowrance innovaatio alas näköisiä kuvantamisen selkein, aidoin kuva olisi mahdollisimman hyvä.


- Plug-and-play suorituskykyä käsittelymoduulin tuottaa eniten hevosvoimia fishfinding kuvantaminen.


- Toimii erikseen ja rinnalla sisäänrakennettu Broadband Sounder ™ HDS näytöt ja olemassa olevien antureiden.


- Tarjoukset yksinomainen TrackBack ™-toiminto samanaikaiseen scroll-back kaikuluotaimen ja karttaplotterin "historia" asettaa reittipisteitä, ja jakaa niitä verkossa


- Useita valintoja kuvantamisen Anturiasennuksesta paikoissa.


Täysin vedenpitävä, plug-and-play prosessorimoduli


StructureScan ® HD täysin vesitiivis moduuli liitetään 10-17 VDC ja yksinkertaisilla plug-and-play Ethernet-kaapeleita, verkostoja jopa kolmella HDS näytöt luotaimen kuvantamisen katseluun riippumatonta valvontaa. Tai helposti verkostoitua muiden HDS add-on vaihtoehtoja, kuten Lowrance Broadband Radar ™ tai LWX-1 Sirius ® satelliitti sää ja radion antennina.


Uusi, kuvantaminen anturi.


Matalaa profiilia, pienen ilmanvastuksen muotoilu sisäänrakennettu veden lämpötila-anturi, teki useita asennuspaikka - peräpeiliin, peräpeili vaiheen tai jackplate. Saat transoms, Theres ruostumattomasta teräksestä asennusteline kick-up ominaisuus Vesiluokittelu lakkoja. Vahingoittaa kiinnike, ja voit yksinkertaisesti korvata se (ei koko anturin) edullisesti.


StructureScan ® HD pohjanläpianturin anturi vaihtoehtoja ovat kaksi mallia muovi-tai pronssi - myös dual pohjanläpianturin anturin pakki veneet korkea deadrise rungoissa.Ominaisuudet:


- Koe Lowrance StructureScan ® HD kaiku kuvantamisjärjestelmä: seuraavan sukupolven maailman ainoa kolmen kanavan luotaimen kuvantamisen kuva-täydellinen näköala. Sen täynnä parhaita luokkansa ominaisuuksia, jotka yhdessä vilpittömästi tinkimättömän kuvan kaltainen kuvia vedenalainen maailma.


Laajempi SideScan Imaging Range


- Crisp side-katselu yksityiskohta, jossa laajennettu 600 ft/183 m side-to-side kattavuus, tarjoaa laajemman scan, mikä säästää aikaa löytää tuottavaan paikoissa. Paljastaa tavoitteita kauemmas matkoja, ja suurempi tarkkuus - rakenne, kalat ja baitfish samankaltaisia. Merkittävä matalan veden suorituskyky kuin mikään muu.


Suur Resoluutio -


Korkeamman Res DownScan Imaging ™


- Meidän oma kuulostava keskittynyt pystysuoraan alla vene nyt tuottaa entistä enemmän määritelmää edelleen poistaa kaikki arvailua löytämisessä ja merkinnän rakenne, kalat, baitfish ja harppauskerrokset.


Koko kuva


- Super kätevä näyttövaihtoehtoja. Nauti täydellinen ja seikkaperäinen, panoraama vedenalainen näyttää yksinoikeudella Lowrance DownScan Imaging, plus SideScan kuulostava, täydellisen kuvan rakenteen ja kala, tarkemmin ja laajempi kattavuus.


StructureMap ™ Imaging - HDS ® Gen2


- HDS ® Gen2 mahdollistaa uuden StructureMap ™ vaihtoehto fantastinen paikkasidonnainen tietoisuutta siitä, missä ja miten suuri tavoitteiden ja rakenteen sijaitsevat suhteessa missä olet veneessä.


- Luo View - With StructureScan ® HD ja StructureMap ™ ominaisuus HDS ® Gen2, onkijat ja veneilijät nauttivat reaaliaikaista näkemykset korkean resoluution vedenalainen kuvastoa rakennetta, kalojen ja pohjan muodot overlayed kartalla.


- Save Your View - Tallennettu Mode uuden StructureMap ™ ominaisuus HDS ® Gen2 kanssa StructureScan ® HD mahdollistaa onkijat ja veneilijöitä overlay karttoja teräväpiirto-vedenalainen kuvastoa luotu StructureScan luotaimen lokit, antaa sinulle täydellinen ja yksityiskohtainen vedenalainen näkymä kaikki veneen ympärillä.


Laajakaista Sounder ™


- Advanced, palkittu HDS digitaalisen kaikuluotainteknologiaa yhdistyy StructureScan ® HD luotausääntä varten kokonaan uuden, yhdistetyn näkymän rakenteen ja kalatietoja thats helpompi tulkita.


Tarkemmat navigointiopastus


- HDS sisäänrakennetulla Insight USA ™, järven tai Nautic Insight HD tai Insight PRO ™ tai yhteensopiva high-detail kartoitus vaihtoehto, plus StructureScan ® HD-kuvaamista esittelee parhaat loppusumma-veden kuva parantaa löytö menestystä, ylä-ja pinnan alla. Navionics ® Platinum + kaavioita käytetään esimerkeissä näytetään Käyttäjän yhteisön sisältö ja Kuvakerros 3D-tilassa, jossa StructureMap ™ ja StructureScan ® HD näkemyksiä.


Synkronoitu Trackback ™ Tool


- Samanaikainen scroll-back kaikissa kuvantamisen, kaikuluotaimet ja karttaplotteri historia näyttää on aika-ja polttoainetta säästävä tapa uudelleen katettu veden ja helposti reittipisteitä. Kun verkottuneet muihin HDS näytöt, reittipisteet asetetaan automaattisesti lähetetty kaikille näyttölaitteet.


Incredible DownScan Overlay ™ Advantage


- Exclusive teknologia peittää DownScan Imaging ™ päälle Broadband Kaiku ™ kaikuluotainnäkymään yhden mielestä erottaa ja selkeästi altistaa kaloja ympäröivistä rakenteesta. Overlay avoimuutta ja väripaletit täysin säädettävissä.


Multi-ikkuna Näyttää


- Riippumaton dual näkymät overlay vaihtoehtoja, kuten StructureMap ™, Broadband 4G ™ Tutka, Sirius ® Sää, SonicHub ® audio viihdejärjestelmä ja enemmän.Tekniset tiedot:


Yleiskatsaus


- Tehon tarve: 12 VDC


- Lähetysteho: Max RMS: 500W, Peak-to-Peak: 4000 W


- Kaapelin pituus: 20 m / 6m


- Trandsucer Taajuudet: Mejoradas 455 kHz ja 800 kHz


Teho


- Virrankulutus: Max: 0,75, Tyypillinen: 0,60, Syöksyvirta: 4.7A PK


- Virtalähde (Supply Voltage): 12 VDC


- Input Voltage: 10V - 17 VDC


- Verkostoituminen Liittimet


- Liittimet: Ethernet


Sonar


- Luotain Taajuudet: Mejoradas 455 kHz ja 800 kHz


- Luotain Lähtöteho: Max RMS: 500W, Peak-to-Peak: 4000 W


SideScan Imaging:


- Max Range: 600 ft./183 m


Maksiminopeus:


- Rata bottom: 35 mph/56 kph


- Mark esineet: 15 mph/24 kph


- Optimaalinen kuvantaminen: 2-8 mph/3-13 kph


- DownScan Imaging ™:


- Max Syvyys: 300 ft / 92 m


Maksiminopeus:


- Rata bottom: 55 mph/88 kph


- Optimaalinen kuvantaminen: 2-8 mph/3-13 kph


Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Muuntimettuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Lowrance-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Lowrance on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Lowrance StructureScan LSS-2 Transom Skimmer

Väri
Asennus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Lawrence-koetin

-

Olen erittäin tyytyväinen ostoon, nopea toimitus. Helppo asentaa veneeseeni, suosittelen lämpimästi

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up