up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black
  • Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black
Mag-Lite

Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black

plus

Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black

Tuotekuvaus Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black

Kehittämisessä MAG-TAC LED-taskulamppu, pyrimme tuottamaan valaistuksen työkalu, jolla ulkonäköä, laatua ja suorituskykyä, jotka kilpailevat taktiset taskulamput maksaa monta kertaa enemmän.


Tuloksena on ensimmäinen Mag taskulamppu käyttää äärimmäistä suorituskyvyn litium CR123 paristoja ï ¿½ karu, nopea käsittely, ï ¿½ nyrkki-grabbableï ¿½ Kiitos tailcap kytkin, se kytkee päälle ja pois muuttamatta beamï ¿½ s keskipiste asetusta.


Suunniteltu suurta panostusta poliisin taktisia käyttäjien ja vielä sopii myös siviilikäyttöön, tämä plain-kehys versio MAG-TAC LED-taskulamppu mukana tulee irrotettava taskupidike ja on kolme tilaa: kaksi tehotasoa (täydellä teholla äärimmäinen kirkkaus ja Power säästää pidemmän akun) plus Hetkellinen tila (jossa valo palaa vain, kun kytkin-painiketta painetaan) ï ¿½ kaikki valittavissa Mag Instrumenti ¿½ s tailcap-kytkin-aktivoitu ï ¿½ Quick-Clickï ¿½ valitsin .Ominaisuudet:


- Pituus: 5,195 "(131,95 mm)


- Barrel Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Head Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Paino paristojen kanssa: 4.8 oz. (136 g)


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black:n! waveinn:ssa kaikilla Elektroniikka tuotteillamme on täysi Mag-Lite:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi merenkulku ja kalastusverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista merenkulku ja kalastusyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Mag-Lite Mag-Tac LED Plain Bezel Black

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up