up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMag-Lite Tac LED Mag
  • Mag-Lite Tac LED Mag
Mag-Lite

Mag-Lite Tac LED Mag

plus

Mag-Lite Tac LED Mag

Tuotekuvaus Mag-Lite Tac LED Mag

Kehittämisessä MAG-TAC LED-taskulamppu, pyrimme tuottamaan valaistuksen työkalu, jolla ulkonäköä, laatua ja suorituskykyä, jotka kilpailevat taktiset taskulamput maksaa monta kertaa enemmän.


Tuloksena on ensimmäinen Mag taskulamppu käyttää äärimmäistä suorituskyvyn litium CR123 paristoja ï ¿½ karu, nopea käsittely, ï ¿½ nyrkki-grabbableï ¿½ taskulamppu, joka saavutetaan todella upea suoritus sen kokoa.


Kiitos tailcap kytkin, se kytkee päälle ja pois muuttamatta beamï ¿½ s keskipiste asetus.


Suunniteltu suurta panostusta sotilaalliseen taktinen konsulttien, mutta sopii myös siviilikäyttöön, tämä kruunasi-kehys versio MAG-TAC LED-taskulamppu mukana tulee irrotettava taskupidike ja on kolme tilaa:


Hetkellinen (jossa valo palaa vain, kun kytkin-painiketta painetaan); täydellä teholla häikäisevä, 320-Lumen palkki, joka voi syttyä esine kaksi jalkapallokenttää pois, ja Strobe korkean energian 12 Hz välkyntää, jossa voi sekoittaa vastustajan.


Kaikki toiminnot ovat valittavissa Mag Instrumenti ¿½ s tailcap-kytkin-aktivoitu ï ¿½ Quick-Clickï ¿½ valitsin.Tekniset tiedot:


- Pituus: 5,275 "(133,98 mm)


- Barrel Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Head Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Paino paristojen kanssa: 4.8 oz. (136 g)


Haluatko tietää, mitä muita merenkulku ja kalastustuotteita Mag-Lite tarjoaa? waveinn:sta voit tilata kaikkia Valaistus tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Mag-Lite Tac LED Mag on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Mag-Lite Tac LED Mag

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up