up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMag-Lite Tac LED Mag
  • Mag-Lite Tac LED Mag
Mag-Lite

Mag-Lite Tac LED Mag

plus

Mag-Lite Tac LED Mag

Tuotekuvaus Mag-Lite Tac LED Mag

Kehittämisessä MAG-TAC LED-taskulamppu, pyrimme tuottamaan valaistuksen työkalu, jolla ulkonäköä, laatua ja suorituskykyä, jotka kilpailevat taktiset taskulamput maksaa monta kertaa enemmän.


Tuloksena on ensimmäinen Mag taskulamppu käyttää äärimmäistä suorituskyvyn litium CR123 paristoja ï ¿½ karu, nopea käsittely, ï ¿½ nyrkki-grabbableï ¿½ taskulamppu, joka saavutetaan todella upea suoritus sen kokoa. Kiitos tailcap kytkin, se kytkee päälle ja pois muuttamatta beamï ¿½ s keskipiste asetus.


Suunniteltu suurta panostusta poliisin taktisia käyttäjien ja vielä sopii myös siviilikäyttöön, tämä plain-kehys versio MAG-TAC LED-taskulamppu mukana tulee irrotettava taskupidike ja on kolme tilaa: kaksi tehotasoa (täydellä teholla äärimmäinen kirkkaus ja Power säästää pidemmän akun) plus Hetkellinen tila (jossa valo palaa vain, kun kytkin-painiketta painetaan) ï ¿½ kaikki valittavissa Mag Instrumenti ¿½ s tailcap-kytkin-aktivoitu ï ¿½ Quick-Clickï ¿½ valitsin .Tekniset tiedot:


- Pituus: 5,195 "(131,95 mm)


- Barrel Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Head Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Paino paristojen kanssa: 4.8 oz. (136 g)


Mag-Lite Tac LED Mag on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Valaistustuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset waveinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Mag-Lite-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Mag-Lite Tac LED Mag

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up