up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMag-Lite Tac LED Mag
  • Mag-Lite Tac LED Mag

Mag-Lite Tac LED Mag

plus
Mag-Lite

Mag-Lite Tac LED Mag

Tuotekuvaus Mag-Lite Tac LED Mag

Kehittämisessä MAG-TAC LED-taskulamppu, pyrimme tuottamaan valaistuksen työkalu, jolla ulkonäköä, laatua ja suorituskykyä, jotka kilpailevat taktiset taskulamput maksaa monta kertaa enemmän.


Tuloksena on ensimmäinen Mag taskulamppu käyttää äärimmäistä suorituskyvyn litium CR123 paristoja ï ¿½ karu, nopea käsittely, ï ¿½ nyrkki-grabbableï ¿½ taskulamppu, joka saavutetaan todella upea suoritus sen kokoa. Kiitos tailcap kytkin, se kytkee päälle ja pois muuttamatta beamï ¿½ s keskipiste asetus.


Suunniteltu suurta panostusta poliisin taktisia käyttäjien ja vielä sopii myös siviilikäyttöön, tämä plain-kehys versio MAG-TAC LED-taskulamppu mukana tulee irrotettava taskupidike ja on kolme tilaa: kaksi tehotasoa (täydellä teholla äärimmäinen kirkkaus ja Power säästää pidemmän akun) plus Hetkellinen tila (jossa valo palaa vain, kun kytkin-painiketta painetaan) ï ¿½ kaikki valittavissa Mag Instrumenti ¿½ s tailcap-kytkin-aktivoitu ï ¿½ Quick-Clickï ¿½ valitsin .Tekniset tiedot:


- Pituus: 5,195 "(131,95 mm)


- Barrel Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Head Halkaisija: 1.050 "(26,67 mm)


- Paino paristojen kanssa: 4.8 oz. (136 g)


Jos etsit korkealaatuisia Valaistus tuotteita, siinä tapauksessa Valaistus täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Mag-Lite Tac LED Mag:a, jonka tämänhetkinen hinta on 84.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. waveinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia merenkulku ja kalastus varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Mag-Lite Tac LED Mag:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Mag-Lite Tac LED Mag

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up