up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMastervolt AD1 Rocker
  • Mastervolt AD1 Rocker
  • Mastervolt AD1 Rocker
Mastervolt

Mastervolt AD1 Rocker

Mastervolt AD1 Rocker

plus

Mastervolt AD1 Rocker

Tuotekuvaus Mastervolt AD1 Rocker

Virtakatkaisimet ovat laivalaitteesi sähköturvallisuuden pysähtyneitä merkkejä, jotka suojaavat sähkövirtaa ylikuormituksilta tai oikosulkuilta. Laitteet, jotka on kytketty suoraan katkaisijoihin, kuten valaistukseen, voivat toimia myös päälle / pois päältä kytkimiä. Kaksoisnapistolaitteita käytetään enimmäkseen 230 V: n järjestelmiin, jotka katkaisevat virran sekä vaihe- että neutraalijohtimissa.

Mastervolt toimittaa monenlaisia ​​yksitapaisia ​​ja kaksinapaisia ​​katkaisijoita, jotka täyttävät kaikki CE / UL / CSA: n ja ABYC: n vaatimukset.


Löydä suosikki Elektroniikkamallisi ja nauti merenkulku ja kalastussta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Mastervolt AD1 Rocker:n. Jos sinulla kysyttävää Mastervolt AD1 Rocker:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä merenkulku ja kalastusasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Mastervolt AD1 Rocker

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up