up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMinnkota Riptide Prow
  • Minnkota Riptide Prow
Minnkota

Minnkota Riptide Prow

plus

Minnkota Riptide Prow

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Minnkota Riptide Prow

Precision ohjattavuutta. Tarkka syötti esitys. Huolellinen nopeuden säätö. Voit luottaa uistelumoottorisi paljon. Ja matkan varrella, se joutuu taistelemaan korroosiota, ajaa hiljaa ja suorittaa virheetön luotettavuutta. Riptide ® SM on luotettu voimanpesä, joka täyttää nämä haasteisiin pikaisesti, pitää sinut myös mahdollisuus päivän saaliin, joka päivä.


Käytettävissä työntövoimataso


55, 70, 80, 101


Tekniset tiedot


Ohjaus Tilt / Extend Tiller

Varren pituus 42 ", 52", 62 "

Prop Weedless Wedge 2

Komposiittiakseli Kyllä

Digitaalinen Maximizer Kyllä (tietyissä malleissa)

Cool, hiljaista voimaa Kyllä


Tunnetko jo kaikki Minnkota Riptide Prow:n ominaisuudet? waveinn:ssa, valikoimme merenkulku ja kalastustuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Veneettuotteita, tsekkaa koko Moottorit valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Minnkota, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien merenkulku ja kalastus asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Minnkota Riptide Prow

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up