`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Musto

Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

  • Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II
  • Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II
  • Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

Tuotekuvaus Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

2-kerroksinen GORE TEX® -kankaan rakenne ja täysin nauhatut saumat mahdollistavat tämän naisen Arctic GORE TEX® PrimaLoft® Parka II: n toimittavan korkealaatuisen vedenpitävän suojan ja hengittävyyden.

Vedenpitävä PrimaLoft® Silver Insulation Down Blend -tekniikka tarjoaa erinomaisen lämpö- ja painosuhteen, kun taas korkea suojaava kaulus auttaa säilyttämään kehon lämpöä.

Kolmivaiheinen säädettävä huppu sisältää vastuullisesti hankitun kojootin turkisviilun, joka ei pidä vettä tai jäädyttää arktisissa olosuhteissa, mikä lisää takin lämpöä pitämisen ominaisuuksia.

Sävellys:

ULOMPI:

2-kerroksinen GORE TEX® -kalvo.

66% polyamidia.

34% PTFE.

TÄYTTÄÄ:

PrimaLoft®-hopeaeristetty alumiiniseos.

VUORI:

100% polyamidia.

HOOD TRIM:

100% Coyote Fur.Rakastatko merenkulku & kalastus:a? Hanki oma Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Musto:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman merenkulku & kalastus mallit, useimmat Takit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

Sukupuoli
Takin tyyppi
Ominaisuudet
Teknologiat
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Musto Arctic Goretex Primaloft Parka II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje