`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Musto

Musto Crew

Musto Crew

Musto Crew

Musto Crew

Musto Crew

Musto Crew

  • Musto Crew
  • Musto Crew
  • Musto Crew
  • Musto Crew
  • Musto Crew
  • Musto Crew
  • Musto Crew

Musto Crew

Tuotekuvaus Musto Crew

Super monipuolinen takki naisille, jotka haluavat suojaa ja mukavuutta purjehdus takki muotoilu myös näyttää hyvältä maalla. Helly Tech Protection kangas on tuulenpitävä, vedenpitävä ja hengittävä. Takki on vyötärö pitkä puolivälissä leikattu kaulan.Ominaisuudet:


HELLY TECH SUOJAUS

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä

2-kertainen kangas rakentaminen

Täysin sauma tiivistetty

Vettä hylkivä käsittely (DWR)

Vuorattu mukavuutta

Nopea pintalevytysjärjestelmä

Hip pituus

Säädettävät hihansuut

VetoketjullistaTekniikka:


Korkean intensiteetin haasteita kaikissa sääolosuhteissa Helly Tech Performance Gear pitää sinut kuiva ja mukava ja luottavainen koko seikkailun. Suunniteltu erityisesti Helly Tech TULOS kankaat toimittaa lajikohtaisia ​​suorituskyvyn korkea vedenpitävä ja hengittävä luokitukset pitää sinut mukava ja keskittynyt haaste. Kaikki saumat ovat täysin teipattu optimaalisen vedenpitävä suorituskykyä.


Tervetuloa Musto Crew erikoistarjoukseemme. waveinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia merenkulku & kalastusvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa merenkulku & kalastustuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Takit.

Ominaisuudet Musto Crew

Sukupuoli
Takin tyyppi
Vaatteen tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje