`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Musto

Musto Evolution Pro Lite

Musto Evolution Pro Lite

  • Musto Evolution Pro Lite
  • Musto Evolution Pro Lite
  • Musto Evolution Pro Lite

Musto Evolution Pro Lite

Tuotekuvaus Musto Evolution Pro Lite

Sen Tactel® kuidun ansiosta tämä Evolution Pro Lite lyhythihainen Polo on kevyin ja vahvin pikeepaita weve koskaan tehty. Vähintään kaksi kertaa niin pehmeä kuin muita kuituja, 20% kevyempi ja jonka kuivumisaika 8 kertaa nopeammin kuin puuvilla, tämä poolopaita yhdistyvät mukavuus vaikuttava tekninen suorituskyky. UPF 40 käsitelty kangas takeita sinua haitallisilta UV-säteiltä, ​​kun lisää kestävyyttä toimitetaan tehostamalla säiettä.

Ominaisuudet:

Tactel® kuidut ovat 20% kevyempiä ja kaksi kertaa pehmeämpi kuin muut kuidut ja kuiva kahdeksan kertaa nopeammin kuin puuvilla

Ultraviolet Protection Factor (UPF) 40 suojaamaan teitä laajennettu, kohtalainen auringossa

uurrettu kaulus

Astui helma on pidempi takaa kanssa sivuhalkiot

Tekniset tiedot:

Koostumus: 100% Polyamidi UPF40


Pidätkö Musto Evolution Pro Lite tuotteesta? Käy merenkulku & kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku & kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ilmoitus

-

Erittäin hyvä kaikki on kunnossa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje