`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Musto

Musto Firth SS

Musto Firth SS

  • Musto Firth SS
  • Musto Firth SS
  • Musto Firth SS

Musto Firth SS

Tuotekuvaus Musto Firth SS

Suunniteltu kestävälle kulumiselle, tämä Firth Short Sleeve T-paita on valmistettu puuvillasta, joka on yhdistetty kangasta. Yksi rintatasku ja siksak-ompeleet takaavat erottuvan viimeistelyn. Merkittyjä aksentteja koko.

Ominaisuudet:

Kaksinkertainen neulan ommelhelmi ja hihansuut

Red Yacht branding

Miehistön kaulan muoto

Avoin rintatasku älykkääseen viimeistelyyn

Tekniset tiedot:

100% puuvillaa


Rakastatko merenkulku & kalastus:a? Hanki oma Musto Firth SS ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Musto:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman merenkulku & kalastus mallit, useimmat T-paidat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Musto Firth SS

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje