`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Musto

Musto Firth SS

Musto Firth SS

  • Musto Firth SS
  • Musto Firth SS
  • Musto Firth SS

Musto Firth SS

Tuotekuvaus Musto Firth SS

Suunniteltu kestävälle kulumiselle, tämä Firth Short Sleeve T-paita on valmistettu puuvillasta, joka on yhdistetty kangasta. Yksi rintatasku ja siksak-ompeleet takaavat erottuvan viimeistelyn. Merkittyjä aksentteja koko.

Ominaisuudet:

Kaksinkertainen neulan ommelhelmi ja hihansuut

Red Yacht branding

Miehistön kaulan muoto

Avoin rintatasku älykkääseen viimeistelyyn

Tekniset tiedot:

100% puuvillaa


Jos haluat tietää lisää Musto Firth SS:sta tai muista Musto-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa waveinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia merenkulku & kalastus:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös T-paidat valikoimaamme, mistä voit valita merenkulku & kalastustuotteita Musto:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Musto Firth SS

Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje