`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Musto

Musto Synergy

Musto Synergy

  • Musto Synergy
  • Musto Synergy
  • Musto Synergy

Musto Synergy

Tuotekuvaus Musto Synergy

Naisten synergiafleecetakki on ihanteellinen pohjakerroksen päälle viileissä olosuhteissa. Uskomattoman hengittävä ja nopeasti kuivuva vaatevaate voidaan käyttää yksin kevyissä suihkuissa tai vedenpitävässä lisälämpöä varten. Kevyt ja siinä on Lycra-sidottu helma ja hihansuut mukavuuden takaamiseksi. Tämä takki tarjoaa mukavan istuvuuden, joka pitää kehon lämpöä samalla, kun litteät saumat ovat tasaisesti istuen mukavasti ihoa vasten.

Ominaisuudet:

Hengittävä, imevä ja nopeasti kuivuva kangas pitää sinut viileänä ja kuivana

Sidottu ripustinsilmukka

LYCRA®-sidottu helma ja hihansuut tarjoavat istuvuuden

Tasaompelu keskeisillä alueilla parantamaan mukavuutta

Kasvatettu vetoketjulla ihoärsytyksen minimoimiseksi

Tekniset tiedot:

Tärkein: 100% polyesteri


Pidätkö Musto Synergy tuotteesta? Käy merenkulku & kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Naisten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku & kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Naisten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Musto Synergy

Sukupuoli
Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje