`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Navionics

Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

  • Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands
  • Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Tuotekuvaus Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Max yksityiskohtaisia ​​kaavioita risteilyt, kalastus ja purjehdus!

Merikartta on vankka kaavio resurssi luottaa veneilijöiden maailmanlaajuisesti. SonarChart? on HD syvyysolosuhteet kartan, joka heijastaa alati muuttuviin olosuhteisiin. Yhteismuokkaukset paikantuvat kaavion tiedot myötävaikuttanut Navionics yhteisö.

Kannet merialueilla ja kasvava luettelo järviä!

Merikartta, SonarChart? ja Yhteismuokkaukset

Yksinoikeus SonarChart kerros jopa 1 ft / 0,5 m ääriviivat. Lataa Sonar lokit rakentaa vielä parempi kartoissa alueellasi. Voit tehdä sen kanssa piirturi tai käyttää matkapuhelinta kytketty langattomasti summeri kanssa SonarChart live.

päivittäinen päivitykset

Navionics kartat päivitetään noin 2000 muokkauksia päivässä. Katso, miten helppoa on ladata uusinta sisältöä ja vapaa päivittäin päivitykset yhden vuoden. Sinä? Ll saada virallisia karttatietoja täydennetty osuudet muiden veneilijät SonarChart ja Yhteismuokkaukset.

Säästä käyttämällä toista korttia

Jos omistat kaavion kortin Navionicsin tai toisen valmistajan, kysy myyjältä Navionics päivitykset. Saat kaikkein päivitetty kaavioita ja kaikki arvon Navionics + hyvin vaatimaton hinta.

piirturi Synca

Jos omistat valita Raymarine WiFi piirturi, voit aktivoida Navionics + kortti, siirtoväyliä ja markkereita, ja lähettää luotaimen lokit suoraan veneen! Lataa uusia peittoalueet ja päivityksiä kortti langattomasti liittämällä iPhone, iPad tai Android kanssa Navionics veneily -sovellus piirturi.

piirturi Sync

Jos omistat valita Raymarine WiFi piirturi, voit aktivoida Navionics + kortti, siirtoväyliä ja markkereita, ja lähettää luotaimen lokit suoraan veneen! Lataa uusia peittoalueet ja päivityksiä kortti langattomasti liittämällä iPhone, iPad tai Android kanssa Navionics veneily sovellus omaan piirturi


Oletko kiinnostunut Navionics:n Navionics+ Small SD Maldives Islands:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla waveinn:n valikoimassa, omassa merenkulku & kalastus verkkokaupassasi. Meiltä waveinn:lta löydät suuren valikoiman Navionics-merkkisiä merenkulku & kalastus varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt waveinn:n laajaan valikoimaan merenkulku & kalastus varusteita.

Ominaisuudet Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Yksityiskohtien taso
Kortin muoto
Maantieteellinen alue
Kartan koko

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje