`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Navionics

Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

  • Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands
  • Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Tuotekuvaus Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Max yksityiskohtaisia ​​kaavioita risteilyt, kalastus ja purjehdus!

Merikartta on vankka kaavio resurssi luottaa veneilijöiden maailmanlaajuisesti. SonarChart? on HD syvyysolosuhteet kartan, joka heijastaa alati muuttuviin olosuhteisiin. Yhteismuokkaukset paikantuvat kaavion tiedot myötävaikuttanut Navionics yhteisö.

Kannet merialueilla ja kasvava luettelo järviä!

Merikartta, SonarChart? ja Yhteismuokkaukset

Yksinoikeus SonarChart kerros jopa 1 ft / 0,5 m ääriviivat. Lataa Sonar lokit rakentaa vielä parempi kartoissa alueellasi. Voit tehdä sen kanssa piirturi tai käyttää matkapuhelinta kytketty langattomasti summeri kanssa SonarChart live.

päivittäinen päivitykset

Navionics kartat päivitetään noin 2000 muokkauksia päivässä. Katso, miten helppoa on ladata uusinta sisältöä ja vapaa päivittäin päivitykset yhden vuoden. Sinä? Ll saada virallisia karttatietoja täydennetty osuudet muiden veneilijät SonarChart ja Yhteismuokkaukset.

Säästä käyttämällä toista korttia

Jos omistat kaavion kortin Navionicsin tai toisen valmistajan, kysy myyjältä Navionics päivitykset. Saat kaikkein päivitetty kaavioita ja kaikki arvon Navionics + hyvin vaatimaton hinta.

piirturi Synca

Jos omistat valita Raymarine WiFi piirturi, voit aktivoida Navionics + kortti, siirtoväyliä ja markkereita, ja lähettää luotaimen lokit suoraan veneen! Lataa uusia peittoalueet ja päivityksiä kortti langattomasti liittämällä iPhone, iPad tai Android kanssa Navionics veneily -sovellus piirturi.

piirturi Sync

Jos omistat valita Raymarine WiFi piirturi, voit aktivoida Navionics + kortti, siirtoväyliä ja markkereita, ja lähettää luotaimen lokit suoraan veneen! Lataa uusia peittoalueet ja päivityksiä kortti langattomasti liittämällä iPhone, iPad tai Android kanssa Navionics veneily sovellus omaan piirturi


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi merenkulku & kalastus verkkokaupastamme. Osta Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin merenkulku & kalastus tuotteisiin Elektroniikka ja täydennä varusteitasi waveinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Yksityiskohtien taso
Kortin muoto
Maantieteellinen alue
Kartan koko
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje