up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoNavionics Navionics+ Updates MicroSD
  • Navionics Navionics+ Updates MicroSD

Navionics Navionics+ Updates MicroSD

plus
Navionics

Navionics Navionics+ Updates MicroSD

Tuotekuvaus Navionics Navionics+ Updates MicroSD

Sinun täytyy päivittää vanhoja karttoja? Päivitä Osto Navionics kortti ja avata vanhan kortin päivitykset ja jopa laajentaa peittoalueella!


Saat yksityiskohtaiset kartoitus 2D-muodossa merien ja järvien saavat myös 12 kuukautta tilaus Tuoreimpia Data. Valitse alue kattavuus ympäri maailmaa ja lataa kortteja haluat.


Liitä kortti tietokoneeseen ja ladata niitä Navionics.com.


Navionics Update sopii veneilijöille ja kalastajille, jotka tarvitsevat tietoja useammasta kuin yksi kirjain.


Navionics Navionics+ Updates MicroSD erikoistarjous on sinua varten! Käy waveinn:ssa, kun haluat uusia merenkulku ja kalastusvarusteesi. waveinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Navionics, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Elektroniikkatuotteet.

Ominaisuudet Navionics Navionics+ Updates MicroSD

Väri
Maantieteellinen alue

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Tyhjä päivitys, kortti

-

kirilan navionics kartim yerine alip -päivitys, i de sorunsuz yapabildim. navionics ile iletisime gecip cozduk harita alani konusunu. tum avrupa acildi tekrar. waveinn e sorunsuz alisveris icin tesekkurler

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up