`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Tuotekuvaus Oakley Flak 2.0 XL

Oakley suunnittelu vie suorituskyvyn uudelle tasolle ja tuo tyyliä mukaan matkalle. Flak 2.0 tarjoaa vakiona koko runko tiiviimmän objektiivi kattavuus, ja jokainen millimetri linssin optimoidaan High Definition Optics® on karun kestävä mutta kevyt muotoilu. Suunniteltu työntää rajoja patentoitu XYZ Optics® varten veitsenterävä selkeyden ja turvallinen ote Unobtanium®

Ominaisuudet:

Täältä tutkia Flak 2.0

PRIZM ™ on vallankumouksellinen linssi tekniikka hienosäätää visio lajikohtaisia ​​ja ympäristöissä. Katso, mitä olet jäänyt paitsi. Klikkaa tästä lisätietoja Prizm Lens Technology.

XL painos tarjoaa parannetun linssi kattavuus ja erikoistuneiden linssin kaarevuus suojaavat auringolta, tuulelta ja vaikutus

Unobtanium® earsocks ja nosepads pitää lasit paikoillaan, lisäämällä pito huolimatta hikoilua

Patentoitu High Definition Optics® (HDO®) tarjoaa erinomaisen optisen kirkkauden ja veitsenterävää visio jokaisessa kulmassa

O Matter ™ stressinkestäviä runkomateriaalina on sekä kevyt ja kestävä koko päivän mukavuutta ja suojaa

Technologies:

Prizm ™:

Prizm ™ on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm ™ linssit tarjoavat ennennäkemättömän ohjaus Valonläpäisevyysarvo tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja parantaa näkyvyyttä.

High Definition Optics®:

High Definition Optics® (HDO®) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeissa American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.


Täydennä tilauksesi Oakley Flak 2.0 XL:lla, jonka löydät Miesten vaatteet kokoelmastamme Aurinkolasit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita merenkulku & kalastus kategorioita waveinn:ssa, joka on oma merenkulku & kalastusvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Aurinkolasit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla waveinn:ssa!

Ominaisuudet Oakley Flak 2.0 XL

Linssityyppi
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin iloinen

-

Erinomainen tuote ja nopea toimitus, erittäin onnellinen, kiitos.

Oakley flak 2.0 xl

-

Upea näköinen ja erittäin kevyt. Todella tyytyväinen niihin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje