`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Tuotekuvaus Oakley Flak 2.0 XL

Oakley-tekniikka vie suorituskykyä seuraavalle tasolle ja tuo tyyli pitkin ajamista varten. Flak 2.0 tarjoaa vakiokokoisen kehyksen, jossa on parannettu objektiivin peitto ja jokaisen millimetrin linssistä optimoidaan High Definition Optics® -järjestelmällä kestävällä, mutta kevytrakenteisella muotoilulla. Suunniteltu rajoittamaan rajaasi patentoituun XYZ Optics® -tuotteeseen terävää terävyyttä varten ja Unobtanium®-kiinnittimellä

tekniikka:

PRIZM ™ LENSIT:

Prizm ™ on linssitekniikan vallankumous, joka perustuu vuosikymmenien väritutkimukseen. Prizm ™ -objektiivit tarjoavat ennennäkemättömän valonläpäisyvalvontaa, jolloin värit tarkasti korostavat kontrastin maksimointia ja näkyvyyttä.

PRIZM ™ POLARISED LENSES:

Prizm ™ Polarized -mallissa on maksimaalinen kontrasti ja parannettu näkyvyys Prizm ™: lla Oakley HDPolarizedin heijastuksen suodattamisessa.

PHOTOCHROMIC LENSES:

Ensiluokkainen vaihtoehto yksittäisille objektiivin silmälasien malleille, pimenee objektiivi automaattisesti, jotta voit sopeutua muuttuviin valoihin ja tehdä aina parhaasi. Huomaa, että vaikka objektiivin väri kirkastuakin, se suodattaa edelleen 100% kaikista UV: stä.

POLARIZED®-LENTIT:

Parantamalla turvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä Oakley HDPolarised -objektiivit suodattaa 99% heijastuneesta häikäisystä ilman sameutta ja optista säröä, jotka voivat tulla tavanomaisilla valmistustekniikoilla valmistetuilla polarisoiduilla linssillä.

HIGH DEFINITION OPTICS® -LÄPIT: Kaikki Oakley-linssit tarjoavat HDO®-tekniikkaa, jolla on seuraavat edut:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitekerroin: Tavallisilla linssillä esineet eivät ole oikeastaan, jos näet ne. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivojesi ei tarvitse ylitöitä.

UV-suoja: Kaikki Oakley-linssit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm.


Oakley Flak 2.0 XL on täydellinen valinta täydentääksesi merenkulku & kalastus varusteitasi. waveinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti waveinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, merenkulku & kalastus verkkokaupastamme voit löytää muita merenkulku & kalastus tuotteita, jotka sopivat yhteen Oakley Flak 2.0 XL:n kanssa.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Oakley Flak 2.0 XL

Sukupuoli
Ikä
Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Oakley flak 2.0 xl

-

Upea näköinen ja erittäin kevyt. Todella tyytyväinen niihin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje