`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Holbrook Polarized

Oakley Holbrook Polarized

Oakley Holbrook Polarized

Oakley Holbrook Polarized

  • Oakley Holbrook Polarized
  • Oakley Holbrook Polarized
  • Oakley Holbrook Polarized
  • Oakley Holbrook Polarized
  • Oakley Holbrook Polarized
  • Oakley Holbrook Polarized

Oakley Holbrook Polarized

Tuotekuvaus Oakley Holbrook Polarized

Holbrook on ajaton, klassinen muotoilu sulatettu modernia Oakley tekniikkaa. Innoittamana näytön sankarit 1940, 50-, ja 60-luvulla, tämä muotoilu edustaa hengessä etsintä ja seikkailu. Legendaarinen amerikkalainen runkorakenne on korostavat metalli niitit ja Oakley kuvakkeet, täydellinen niille, jotka etsivät tasan suorituskykyä ja tyyliä.

Ominaisuudet:

Plutonite® linssit tarjoavat loistavan UV-suoja suodatus 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm

Patentoitu High Definition Optics® (HDO®) tarjoaa erinomaisen optisen kirkkauden ja veitsenterävää visio jokaisessa kulmassa

O Matter ™ stressinkestäviä runkomateriaalina on sekä kevyt ja kestävä koko päivän mukavuutta ja suojaa

tekniikka:

Teräväpiirto OPTICS®:

High Definition Optics® (HDO®) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeissa American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.


Oakley Holbrook Polarized:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Oakley:n tuotteista ja muista merenkulku & kalastustuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Oakley Holbrook Polarized

Linssityyppi
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje