`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Straightlink Polarized

Oakley Straightlink Polarized

Oakley Straightlink Polarized

Oakley Straightlink Polarized

  • Oakley Straightlink Polarized
  • Oakley Straightlink Polarized
  • Oakley Straightlink Polarized
  • Oakley Straightlink Polarized
  • Oakley Straightlink Polarized
  • Oakley Straightlink Polarized

Oakley Straightlink Polarized

Tuotekuvaus Oakley Straightlink Polarized

Valmistettu pysyä aktiivisen elämäntavan, uusin lisäksi oppaasta on itsevarma ilme suorakulmaisen linssin muotoiluun sekä integroitu Unobtainium® joka ylläpitää varman otteen.

Ominaisuudet:

Unobtainium® earsocks ja nosepads lisää pitoa hiki varten ei luista

Kolme pito pitää linssit optisessa asennossaan ja samalla poistaa paine pistettä

Plutonite® linssit tarjoavat loistavan UV-suoja suodatus 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm

O Matter ™ stressinkestäviä runkomateriaalina on sekä kevyt ja kestävä koko päivän mukavuutta ja suojaa

tekniikka:

High Definition Optics®: High Definition Optics® (HDO®) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeissa American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.

Vaikutus Suojaus: Tukena vuosikymmenien innovaatio, Oakley suorituskyky silmälasien tarjoaa tinkimättömän suojan nopeita ja suuren massan vaikutus. Suojelu on hyötyä ensiluokkaisista materiaaleista ja ainutlaatuinen arkkitehtuurit Oakley linssi / kehys yhdistelmiä.

UV-suoja: Silmävaurio johtuvan ultraviolettivaloa sisältää kaihi, pterygium ja silmänpohjan rappeuma. Meidän Plutonite® linssimateriaali estää 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm. Suojelu on linssin materiaalin itse.


Oakley Straightlink Polarized:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Oakley:n tuotteista ja muista merenkulku & kalastustuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Oakley Straightlink Polarized

Linssityyppi
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje