up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOverboard Dry Case for iPad
  • Overboard Dry Case for iPad
Overboard

Overboard Dry Case for iPad

plus

Overboard Dry Case for iPad

Tuotekuvaus Overboard Dry Case for iPad

ke iPadin omalla vesipohjaisia ​​tai rannalla tehtäviä kanssa yli laidan Vedenpitävä iPad Case, tarjoaa täyden laitteen käytön, kun se on turvallisesti suljettu pois.

Vedenpitävät iPad pussi on selkeä etu, jotta voit käyttää kaikkia kosketusnäyttötoimintoja ja sinetit tiukasti meidän Slide Seal System ?, joten se taatusti upotettavat 6m / 19ft. Voit siis tarkistaa sähköpostisi allasbaarissa!

Jos et pudota veteen jonkin Piña Colada, vedenpitävät iPad tapauksessa siististi nousevat pintaan, jotta saat sen takaisin nopeasti. Että? S ei todennäköisesti tapahdu kuitenkin, koska se tulee takaisin käsilenkki turvallista käsittelyä kummassakin suunnassa.

Mukana olkahihna helpottaa liikenteen hyvin, yli laidan Vedenpitävä iPad tapaus on rento ja turvallinen tapa ottaa iPadin rannalle, uima-allas tai laivalla.

vinkkejä

Vedenalaisen valokuvauksen varoitus !: kapasitiivinen kosketusnäyttö dont aikaansaada vedenalainen, joten voi olla vaikea ottaa kuvia veden alla. Ottaa Video vedenalainen, yksinkertaisesti aloittaa kuvaamisen vesirajan yläpuolelle.

Ominaisuudet:

Kelluu turvallisesti, jos se putoaa veteen

Taattu upotusvesitiivis 19ft / 6m

Läpinäkyvä edessä mahdollistaa täyden hyödyn laitteen ominaisuuksia

Takaikkunan iPad 2 peruutuskameran tuki

Pitää pölyä, hiekkaa, likaa ja vettä

Mukana pehmustettu takaisin ja taka käsilenkki

Valmistettu ympäristöystävällisestä biohajoavaa kestomuovista (TPU)

Täydellinen iPadit ja samankokoisia tai pienempiä tech lelut, kuten e kirjojen lukulaitteet

erittely:

100% vedenpitävä iPad tapauksessa luokan 5 IP68

Mikä Mukana:

1 x musta iPad Asia

1 x Täysin säädettävä olkahihna

1 x Caribineer Clip

3 x kosteudelle herkkiä Adsorptiokuivaus Pussit

1 x Ohjeet / Hoito


Ostaessasi Overboard Dry Case for iPad:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Overboard Dry Case for iPad-tuotteeseesi, jonka olet ostanut waveinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, merenkulku ja kalastus-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Overboard:n kokoelmaan ja täydentää merenkulku ja kalastus varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Overboard Dry Case for iPad

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Nice tapaus

-

Käyttää sitä minun kylpytynnyri koko ajan ja rakastan sitä. En ole nähnyt mitään veden päästä sisään ja iPad silti toimii hyvin vaikka muovia päälle.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up