`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Penn

Penn Regiment II HSX

Penn Regiment II HSX

  • Penn Regiment II HSX
  • Penn Regiment II HSX
  • Penn Regiment II HSX

Penn Regiment II HSX

Tuotekuvaus Penn Regiment II HSX

Penn Rykmentti II HSX vavat ovat uuden sukupolven erittäin kevyt mutta tehokas sauvat. Suunniteltu on pyydettävä sekä mono- ja punottu siima ja rankaisen kaloja. Uuden SLS3 tyhjä rakentaminen tarjoaa erittäin ohut halkaisija aihiosta, joka kokonaisuudessaan tekee pienempiä ja kevyempiä sauva, joka on enemmän ergonominen.

Ominaisuudet:

SLS3 Tyhjä rakentaminen

Hi Grade Kumi / korkkikahva

Crisp, nopea toiminta

Toimitetaan kangaspussilla ja cordura putki


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Penn Regiment II HSX:n! waveinn:ssa kaikilla Kalastusvälineet tuotteillamme on täysi Penn:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi merenkulku & kalastusverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista merenkulku & kalastusyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Penn Regiment II HSX kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Penn Regiment II HSX

Vapatyyppi
Toiminta
Toiminta lbs
Osat
Koko
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje