up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPower pro Linja Spectra 455 M
  • Power pro Linja Spectra 455 M
  • Power pro Linja Spectra 455 M
Power pro

Power pro Linja Spectra 455 M

Power pro Linja Spectra 455 M

plus

Power Pro Linja Spectra 455 M

Tuotekuvaus Power pro Linja Spectra 455 M

Alkuperäinen PowerPro punottu rivi asettaa myös, on lähes nolla venytys, ja hämmästyttävä voima.

Laaja valikoima värejä ja käytettävissä halkaisijaltaan 0.06mm 0.76mm ja rikkomalla vahvuus 3kg 95kg on PowerPro punos mihin tahansa tilanteeseen.


Tutustu nyt kaikkiin Kalastusvälineet tuotteisiimme, jotka löydät waveinn:sta, kuten Power pro Linja Spectra 455 M. Osta nyt Power pro Linja Spectra 455 M ja säästä paljon puhdasta rahaa Siimat tuotteista. Lisäksi, Power pro-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että merenkulku ja kalastusverkkokaupastamme voit löytää Power pro Linja Spectra 455 M:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? waveinn:n Kalastusvälineet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Power pro Linja Spectra 455 M

Väri
Linjan tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Lanka

-

Täysin nautittavaa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up