`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Railblaza

Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport
  • Railblaza Ribport

Railblaza Ribport

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Railblaza Ribport

Asennus Rodinpitimet ja muut lisävarusteet RIB: n ja puhallettava veneet vain helpompaa.

Nyt voit asentaa lisävarusteita, kuten sauvakannattimia, syöttileikkejä, kalojen etsimiä ja paljon muuta RIB tai puhallettavaa veneitä, SUP ja kajakkeja ilman vaivaa tai sotkuisia liimoja. Uusi 3M VHB -levy mahdollistaa kuorinnan ja tarttumisen RIBPort-kiinnikkeeseen, minkä jälkeen sopivat kaikki suosikkisi RAILBLAZA-lisävarusteet. 3M VHB toimitetaan nyt jokaisen RIBPort-pakkauksen kanssa.

Sinun ei tarvitse enää olla erikoistunut varusteisiin tai työskennellä sotkuisten liimojen kanssa lisävarusteiden asentamiseksi RIB: iin tai puhallettavaan. RIBPort VHB -levyllä voit asentaa oman autotallin mukavuuteen alla olevien ohjeiden mukaisesti. Tiimimme on suorittanut runsaasti kokeita Hypalonista, PVC: stä ja polyeteenistä, ja suosittelemme myös VHB-tyynyä epoksi-SUP: n tai lainelaudoille.

RIBPortia voidaan myös kiinnittää käyttämällä samoja liimoja, joita käytetään kiinnittimien jne. Kiinnittämiseen RIB: iin ja pomppulintoihin.

TÄRKEÄÄ: Öljypohjaisten voiteluaineiden käyttö StarPort-liukumäleissä aiheuttaa vian. Silikonipohjaiset tuotteet sopivat parhaiten (tarkista voiteluaineen sisältö ennen käyttöä).

Rakennusmateriaalit:

StarPort - UV-stabiloitu AES-muovi

Lukitusliuska - UV stabiloitu PC-muovi

RIBMount-pad - UV-stabiloitu PVC-muovi

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnittimet

3M VHB Pad

Mitä saat:

1 x RIBPort (150 x 114 x 21 mm)

Sisältää StarPortin

1 x 3M VHB

1 x hankaava puhdistustyyny

2 x isopropyylialkoholin puhdistuspyyhkeet


Täydennä tilauksesi Railblaza Ribport:lla, jonka löydät Veneet kokoelmastamme Kansivarusteet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita merenkulku & kalastus kategorioita waveinn:ssa, joka on oma merenkulku & kalastusvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Kansivarusteet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla waveinn:ssa!

Ominaisuudet Railblaza Ribport

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Onnellisesti tyytyväinen!

-

Hyvä tuote, vahva ja luotettava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje