up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRailblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

plus
Railblaza

Railblaza Starport

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Railblaza Starport

RAILBLAZA StarPort on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen kiinnitysnauha veneilyyn tarkoitettuja lisävarusteita varten, joita voidaan käyttää monin eri tavoin. StarPortin päätavoite on antaa käyttäjille mahdollisuus asentaa ja vaihtaa koko RAILBLAZA-lisävarusteemme moottoriveneisiin, pomppulintoihin, purjeveneisiin, kajakeihin, mönkijöihin, autotalliloihin ja muuhun paikkaan, johon haluat sijoittaa ne.

StarPort on valmistettu korkealaatuisista teknisistä muoveista, mutta se ei ole vain tyylikäs, vaan helppo kiinnittää, ja se voi olla pinta- tai syvennysasennettava. Koska se vie kaikki RAILBLAZA-tarvikkeet ja on niin monipuolinen, yrität löytää tavan, jolla StarPortia ei voida käyttää. Esimerkiksi jos etsit järjestelmää, johon voit kiinnittää Rod Holder R- tai Rod Holder II -kiskoon, älä katso enää. StarPortia voidaan myös asentaa keskitetysti moniin suosittuihin raideosuuksiin yksinkertaisesti lisäämällä StarPort TracMount Kit -sarjan (myydään erikseen).

RAILBLAZA StarPorts on helpoin tapa pitää asioita veneessä, kajakissa tai millä tahansa muulla alustalla. Laaja valikoima sauvanpitimiä, juomapidikkeet, puhelimenpidikkeet, tabletinpidikkeet, kameran ja äänieristeen tai anturin kiinnitys, valaistusvalaistus ja paljon muuta.

TÄRKEÄÄ: Öljypohjaisten voiteluaineiden käyttö StarPort-liukumäleissä aiheuttaa vian. Silikonipohjaiset tuotteet sopivat parhaiten (tarkista voiteluaineen sisältö ennen käyttöä).

Rakennusmateriaalit:

StarPort - UV-stabiloitu AES-muovi

Lukitusliuska - UV stabiloitu PC-muovi

Tiiviste - UV stabiloitu TPE-kumi

Ruostumattomat teräskiinnikkeet

Mitä saat:

2 x StarPortit

2 x pintaliitoskaulus

2 x säänkestävä tiiviste ja kannet

4 x 12 mittaria 32 mm itsekierteittävät ruuvit

4 x M6 x 35 mm ruuvit, aluslevyt ja mutterit


Jos etsit Railblaza Starport:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. waveinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia merenkulku ja kalastustuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Kansivarusteetvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Railblaza Starport

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Starport

-

Pulttaa nämä veneeseen ja käyttää valoon ja lippuun. Erinomainen vaihde odotetusti.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up