up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRailblaza Telescopic Pole
  • Railblaza Telescopic Pole
Railblaza

Railblaza Telescopic Pole

plus

Railblaza Telescopic Pole

Tuotekuvaus Railblaza Telescopic Pole

TelePole lisää uuden ulottuvuuden monipuolisuutta RAILBLAZA järjestelmään, se pakkaa 630mm ja laajenee 1060 mm, jossa on uros Starport sovitin toisessa päässä ja naaras Starport yläpäässä. Lentää lippu, kiinnitä NAVISAFE 360 LED navi valo, kiinnitä 3 akselia kamerakiinnikkeitä tai voit jopa lisätä säädettävissä jatkeeksi G-Hold. Sopii kaikkiin Starport, sideport, RailMount tai RIBPort.HUOMAUTUS: Koska monenlaisia ​​sovelluksia RAILBLAZA TelePole 1000, emme voi sanoa suurin turvallinen paino se tukee. Vaikka suosittelemme enintään 450grams (1lb), on olemassa olosuhteita, joissa tämä paino on liikaa.


RAILBLAZA suositella vaihde on kytkettynä aluksen koko ajan, ja emme voi ottaa vastuuta mistään kadonneiden pyydysten.


Railblaza Telescopic Pole:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Lisävarusteet ja varaosattuotteita Veneet kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Railblaza-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Railblaza on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Railblaza Telescopic Pole

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up