up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRapala Digital
  • Rapala Digital
Rapala

Rapala Digital

plus

Rapala Digital

Tuotekuvaus Rapala Digital

Huippuluokan ominaisuuksia on arvo hintaan. 500 tunnin käyttöikä yhdestä 9V paristo (ei mukana). Suuri näyttö.

4 minuutin sammutus säästää akun kun akun ilmaisin varmistaa et saa kiinni kenet. Ruostumaton teräs koukku on korroosionkestävät mahdollistaa vuoden väsymätön palvelua. Toimenpiteet sekä kiloa ja kiloa.


Haluatko tietää, mitä muita merenkulku ja kalastustuotteita Rapala tarjoaa? waveinn:sta voit tilata kaikkia Työkalut tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Rapala Digital on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Rapala Digital

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up