up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRapala Fish N Fillet
  • Rapala Fish N Fillet

Rapala Fish N Fillet

plus
Rapala

Rapala Fish N Fillet

Tuotekuvaus Rapala Fish N Fillet

Made by Marttiini, päättäjät palkkio Rapala fileointiveitsissä yli 50 vuotta.


Enemmän sisua kuin mikään muu veitsi, tämä on yksi, joka opetti maailman filee. Yli 40 miljoonaa myynyt tähän mennessä, tämä veitsi käytetään useammassa kalastus leirejä, enemmän charter veneitä ja enemmän kalastaja kuin mikään muu filee veitsellä maailmassa.


Asteittain kapenevat, joustava, Full-Tang terä Euroopan ruostumattoman teräksen, joka vie ja pitää erittäin terävä reuna on tukevasti kiinni legendaarisessa koivu kahva.


Kaikki suojattu hieno työstää nahka lappalainen tuppi "turvallisuus-ensin" vapaa-swing vyölenkki, että aina pitää vaippa ja terä irti ruumiin.


Neljä terän kokoa valita, siellä on yksi juuri oikea jokaista kala puhdistus urakka. Sisältää helposti käyttää yhden vaiheen teroitin, joka pitää terä partaveitsen terävä.



Piirteet


- Classic Koivu Handle


- Vähitellen kapenevat, Full-Tang terä


- Turvallisuus Notch turvaa tang messinki tukiholkki


- Hieno työstää nahkatupessa


- Sisältää yhden vaiheen teroitin


Osta Rapala Fish N Fillet markkinoiden halvimmalla hinnalla! merenkulku ja kalastus verkkokauppamme, waveinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Kalastusvälineet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Rapala Fish N Fillet:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset merenkulku ja kalastus kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Rapala Fish N Fillet

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Sileä ja hieno fileointiveitsi

-

Jos kala menee kotiin kanssasi, tämä Rapalan fileointipuukko on täydellinen

Wonderful filet veitsi. erittäin terävä!

-

Rapalan kalanveitset ovat parhaita siellä. Et voi voittaa laatua.

Pieni ja makea

-

Vaipan hyvä laatu. Veitsi ei ole niin terävä kuin odotin. Joka tapauksessa näyttää hyvältä - lopeta aito. Haluan vain pitää sen käteni.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up