up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Rapala Sling Pro
  • Play videoRapala Sling Pro
  • Rapala Sling Pro
360

Rapala Sling Pro

plus
Rapala

Rapala Sling Pro

Tuotekuvaus Rapala Sling Pro

Suosittu Sling Laukku designin lisätty ominaisuuksia. Tilavuus päälokero on helposti säädettävissä laajennus gusset. Sisätasku on tasku juomareppu, jossa rehu kautta yhteysosoitteen nesteytyksestä putki. Vedenpitävä tasku olkahihna on kosketusnäyttö yhteensopiva, joustava ikkuna


Ominaisuudet:

Mahtuu kaksi 3600 koko uistinpakeissa (mukana)

Säädettävä äänenvoimakkuus: päälokero on laajennettavissa

Tasku juomareppu / juomarakko

Vedenpitävä tasku olkahihna arvoesineitä kosketusnäytöllä yhteensopiva ikkuna

Valmistettu vahva 600D Nylon Oxford


Koko: 31x23x13 16 cm


Tutustu nyt kaikkiin Kalastusvälineet tuotteisiimme, jotka löydät waveinn:sta, kuten Rapala Sling Pro. Osta nyt Rapala Sling Pro ja säästä paljon puhdasta rahaa Laukut tuotteista. Lisäksi, Rapala-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että merenkulku ja kalastusverkkokaupastamme voit löytää Rapala Sling Pro:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? waveinn:n Kalastusvälineet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Rapala Sling Pro

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Rapala rintareppu pro

-

Hieno tuote. Laatikot ja laukku korkealaatuisia. Tilava ja mukava. Ainoa huomioitava asia: 5 tuuman älypuhelin ei mahdu kosketusnäytön kanssa yhteensopivaan taskuun/ikkunaan.

Erinomainen laatu

-

Erinomainen laatu makeisissa, erittäin mukava ja sisältää kaksi Plano-laatikkoa, joita ei ole määritelty julkaisussa. Vaikka toimitus kesti hieman odotettua kauemmin, on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon, että tilauksen oli pakko matkustaa toiselle mantereelle. Suosittelemme sekä tuotetta että sivua.

Super käytännöllinen olkahihna

-

Laadukas tuote! Nopea viestintä asiakaspalveluun ja helppo seuranta.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up