up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine B265LM DT
  • Raymarine B265LM DT

Raymarine B265LM DT

plus
Raymarine

Raymarine B265LM DT

Tuotekuvaus Raymarine B265LM DT

B265LM runkomuodon pronssinen sisäpohja ja perämoottori, jossa kansi ja puukuidut syvyys- ja lämpötilatietoihin. Se on yhteensopiva C450 Chirp -tekniikan kanssa. Sen maksimiteho on 1000 w.

Tutustu nyt merenkulku ja kalastus valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Raymarine-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. waveinn:sta, omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Raymarine tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Raymarine B265LM DT. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Raymarine B265LM DT

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up