up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine Engine Autopilot Keyboard
  • Raymarine Engine Autopilot Keyboard
Raymarine

Raymarine Engine Autopilot Keyboard

plus

Raymarine Engine Autopilot Keyboard

Tuotekuvaus Raymarine Engine Autopilot Keyboard

Näppäimistö on suunniteltu erityisesti moottoriveneitä. Sen painikkeita käytetään harjoittaa ja vapauta automaattiohjaus, kun "UNICONTROL" voit muuttaa kurssin.


Voit myös väistää liikkeitä näppäimistöllä SPX tarvitse lentäjä aktivoida tämän toiminnon.


Tunnetko jo kaikki Raymarine Engine Autopilot Keyboard:n ominaisuudet? waveinn:ssa, valikoimme merenkulku ja kalastustuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Elektroniikkatuotteita, tsekkaa koko Autopilotit valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Raymarine, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien merenkulku ja kalastus asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Raymarine Engine Autopilot Keyboard

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up