up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine EV-100 Evolution Tiller
  • Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Raymarine EV-100 Evolution Tiller

plus
Raymarine

Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Tuotekuvaus Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Pinnapilottijärjestelmä Evolution EV 100 purjeen suunniteltu veneet enintään uppouma 6 tonnia muodostetaan EV 1 sensori, ohjausyksikkö pilotin ACU 100 teho- ja ohjausyksikkö p70, Q049 (keskusyksikkö moduuli ruo'ot ST4000 S1 ja SPX 5) ja johtosarja Evolution.


Jossa EV 100 perheen adaptiivisen pilotti Raymarine Evolution, uuden sukupolven automaattiohjausta, johon tarkkaa valvontaa ja turvallisia alus on valmis. s.


Tärkein etu Evolution ja ajurit, jotka tekevät nämä automaattiohjausta markkinoilla on ainutlaatuinen valtaa kalibrointiin.


Ei tarvitse sopeutumista veneeseen, johon se on asennettu.


Evolution Lintuinfluenssaa kautta algoritmit vastaa pilotin kokee ympäristönsä Evolution ja heti laskee ohjauksen komentoja, siten automaattisesti sopeutua olosuhteisiin merelle ja veneen nopeuden.


Evolution kuljettajat saavat automaattisesti ohjata venettä täysin tiukasti niin, että se pääsee nopeammin siten myös säästää polttoainetta tavoite.


Anturi tech


Keskipisteenä Evolution EV kuljettajat on anturi, joka yhdistää elektronisen kompassin 9 akseleita ja tietokoneen kurssin.


Se on EV-anturin mahdollistaa automaattisen kalibroinnin joille se pystyy havaitsemaan suunnanmuutoksia johtuvat aaltojen tai tuulen puuskat yhdistettynä kantapää.


Tämä parannus herkkyyden yhdistettynä hallintaan tietokoneella dataa P70 ohjausyksikön avulla anturi, joka vaikuttaa pyörän riippuen veneen, pikaveneellä tai meriolosuhteista ...


Toinen etu EV-anturi on itsekompensoinnilla magneettikenttien.


Tarkkuus uuden sensorin, alle 2 ° missään kunnossa on plus kohta MARPA tai AIS turvallisuuteen tyyppisissä järjestelmissä.


kehittynyttä tekniikkaa


Evolution lentäjät syntynyt huipentuma kokemuksen Raymarine autopilotit, R & D Systems FLIR ja soveltaminen pisimmällä ilmailu ohjausta teknologiaa uusilla AI algoritmeja valvontaa, kaikki tämä on uusi valvonnan taso autopilotin tarkkuutta.


Anturi EV 1


Tämä paketti sisältää EV 1 anturin käyttöjen SeaTalk yhteyden kautta Control Unit (ACU) missä ruokaa ja merkkejä yksiköille hydraulisella tai mekaanisella virta sammuu.


Ohjausyksikkö ACU 100 on lähtövirta 7, ei kytkin yhteyttä.


Lentoja peräsinkulma anturi ja käyttömoottorin teho.


Nimellinen syöttöjännite on 12V, joka yhdistää SeaTalk ng tiedot


Helppo asennus


Autopilot Asennus on yksinkertaista ja nopeaa, tarvitset vain 30 sekuntia kiitos auto sopivaksi asennuksen.


Valitse tyyppinen vene, osoitteen tyyppi (mekaaninen, hydraulinen tai perämoottori) ja taso tarkkuus (suuri, normaali, tai yhden).


Kun nämä parametrit on määritelty, Evolution algoritmeja mukautetaan siten ohjaajan veneen ja sää- ja meriolosuhteet olet aina.


Ne tarjoavat paljon vapautta asennuksesta rajoituksia tavanomaisten antureiden tietenkin EV anturi voidaan asentaa tai peitteen alla, alas tai pois keskiakselista veneen. Se on myös Plug and Play-yhteyksiä.


EV 1se ohjata ohjausyksikön Raymarine p70. Tämä laite on täysi värinäyttö, ja ovat powered by LightHouse User Interface Raymarine tekee sen erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen laite.


Katselukulma on 160 °, on anti heijastusta pinnoite parantaa katseluun kirkkaassa auringonvalossa, painiketta tai säädintä purjehtia ja moottorin sovellukset, tukee useita tietolähteitä ja liitettävyys SeaTalk ng, 2000 nmea SealtalkOminaisuudet:


Kaapelisarja Raymarine kehitys koostuu seuraavista osista:


Johdon 1x 0,4 metrin SeaTalk ng


1x Cable SeaTalk ng selkäranka 5m


1x SeaTalk ng Spur Cable 0,4 metriä


1x liitin SeaTalk SeaTalk ng ng 5 tavalla


2x liittimet SeaTalk ng T


2x SeaTalk ng Terminator


Tervetuloa Raymarine EV-100 Evolution Tiller erikoistarjoukseemme. waveinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia merenkulku ja kalastusvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa merenkulku ja kalastustuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Autopilotit.

Ominaisuudet Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up