up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine EV 2 Evolution Cabling Kit
  • Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit
Raymarine

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

plus

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Tuotekuvaus Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Raymarine Evoluutio on uuden sukupolven mukautuva autopilottien. Tämä tekniikka syntyi huipentuma kokemus Raymarine autopilotit, R & D Systems FLIR ja soveltaminen pisimmällä Avaruusaluksista suunta uusilla AI algoritmeja ohjaus, kaikki tämä tarkoittaa uuden valvonnan taso automaattiohjauksen tarkkuutta.


Evolution lentäjät sääntö tällaisten perusteellisuus vene, joka ei vain saa perille nopeammin, ne myös auttavat säästämään polttoainetta.


Tämä autopilotti on ylivoimainen verrattuna muihin kuljettaja markkinoilla.


Se ei tarvitse kalibrointia eikä sovi alus, johon se on asennettu. Tämä innovatiivinen läpimurto Evolution käyttää Lintuinfluenssaa algoritmit, joiden avulla nämä autopilottien hahmottaa ympäristöään ja heti laskea suunta komentoja.


Tarjoaa tarkan seurannan kallistuskulma, viipottaa ja otsikko. Valvonta tulos veneen tarkkoja ja luotettavia, jonka avulla ohjaaja voi hetkessä muuttua riippuen veneen nopeus tai meriolosuhteissa.


Keskipisteenä Evoluutio on EV anturi, elektroninen kompassi kantaa 9 akseli ja integroitu atk kurssi.


EV anturi kykenee havaitsemaan suunnanmuutoksia johtuvat aaltojen tai tuulenpuuskien yhdistettynä kantapää. Tämä parannus innsitivity yhdistettynä hallintaan tietokoneella dataa P70 ohjausyksikkö mahdollistaa anturin toimivan pyörän riippuen veneen, pikaveneellä tai meriolosuhteissa.


Toinen etu EV-anturi on itsekompensoinnilla magneettikenttien. Tarkkuus uuden anturin, alle 2 ° missään kunnossa on plus piste MARPA- tai AIS turvallisuuden tyyppisissä järjestelmissä.


Ydin anturi on kaksi versiota. Tämä paketti on saatavilla EV 1 anturi käyttöjen SeaTalk- yhteyden kautta Control Unit (ACU) jossa ruoka ja merkkejä yksiköiden hydraulisella tai mekaanisella virta sammuu.


EV 2 ajaa rautalangalla, käyttää standardia yhteystyyppi ohjausyksiköt ja teho Teleflexin Optimus 360, Volvo Penta IPS tai ZF Pod Drive.


Suurin suorituskyky kilpa, risteilyt ja ilo


Evolution Autopilotit auttaa hyödyntämään veneen. Ne ovat täysin joustavia ja vastata tarpeen merellä.


Helppo asentaa


Autopilot Asennus on yksinkertainen ja nopea, tarvitset vain 30 sekuntia kiitos Automaattinen sovitus asennus.


Valitse tyyppinen vene, osoite tyyppi (mekaaninen, hydraulinen tai perämoottori) ja tason tarkkuus (korkea, vakio, tai yhden).


Kun nämä parametrit on määritelty, Evolution algoritmeja mukautetaan siten pilotti veneeseen ja sään ja meren olosuhteet olet aina.


Ne tarjoavat paljon vapautta asennuksesta rajoituksia perinteisten anturit tietenkin EV anturi voidaan asentaa tai peitteen alla, alas tai pois keskiakselin veneen. Se on myös Plug and Play yhteyksiä.


Tämä pakkaus sisältää p70R ohjausyksikkö voi ohjata autopilotilla. Siinä on nelivärinen näytöt ja ovat powered by LightHouse käyttöliittymä Raymarine joten se hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen laite.


Katselukulma on 160 °, on heijastuksenestopinnoite parantaa katselu kirkkaassa auringonvalossa, painike tai nuppi purjehtia ja moottorin sovelluksissa, tukee useita tietolähteitä ja liitettävyys SeaTalk ng NMEA Sealtalk 2000.Ominaisuudet:


Kaapelisarja Raymarine Evolution koostuu seuraavista osista:

1 x SeaTalkng virtajohto (0,4 m)

2 x DeviceNet / SeaTalkng- sovitinkaapeli (nainen)

2 x SeaTalkng Terminator


Performance Racing, sopii täydellisesti merimiehet, on erityisen tärkeää silloin, kun yksi terävä kurssin pitäminen sinne ensin.


Suorituskyky Cruise pitää puhdistaa yläjuoksulta ja luovi missään olosuhteissa


Suorituskyky ilo, rento purjehdus kun mitä haluat on enemmän vain nauttia merestä ja unohtaa


Älä odota enää ostaaksesi Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, waveinn:sta löydät myös muita Lisätarvikkeet tuotteita Elektroniikka kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Lisätarvikkeet tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up